У Камені-Каширському вшанували пам'ять загиблих учасників афганської війни

27 Грудня 2017, 13:09
2510
 

38 років тому, 27 грудня 1979 року, за рішенням керівництва СРСР радянські війська вторглись на територію Афганістану.

У знак пам'яті про жертв одного з найбільш триваліших військових конфліктів ХХ століття, у середу, 27 грудня, у Камені-Каширському відбулося покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам-інтернаціоналістам, – інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус та секретар міської ради Наталія Бащук тихою молитвою згадали полеглих воїнів.

– Війна завжди несе горе та розруху, – після хвилини мовчання промовив Валерій Дунайчук. – Бойові дії в Афганістані і досі озиваються болем в серцях українців, адже в цій далекій чужій країні гинули наші молоді хлопці. Минуло майже чотири десятки років, але битви тієї війни й досі сняться їх учасникам. Біль та горе Афганістану забувати не можна, бо сьогодні ми змушені захищати територіальну цілісність та незалежність нашої Батьківщини. На жаль сьогодні через російську агресію знову гинуть наші співвітчизники, а тому наш народ знає, що немає нічого дорожчого ніж мирне небо над рідною землею.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024