Безробітним засудженим розповіли про працевлаштування

27 Грудня 2017, 22:23
2355

У вівторок, 26 грудня, у Камінь-Каширському районному центрі зайнятості відбулася зустріч з особами, які були засуджені до покарання, не пов’язаного з позбавленням волі.

Участь у ній  взяли представники кримінально-виконавчої інспекції Камінь-Каширського району Я. Мирончук, І. Шумік, І. Попович та представник з центру надання правової допомоги І. Бондар, – повідомляють у центрі зайнятості.

Провідний юрисконсульт Камінь-Каширського районного центру зайнятості З. Банько інформувала присутніх безробітних про права та обов’язки у сфері реалізації права на працю, соціальний захист у сфері зайнятості, про можливості та послуги державної служби зайнятості. Ознайомила з порядком реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу, актуальними вакансіями, перспективами працевлаштування.

Окрім того також звернули увагу на Закони України «Про зайнятість населення» та «Про загальнообов’язкове державне страхування на випадок безробіття», згідно з якими Державна служба зайнятості реалізує державну політику у сфері зайнятості населення та забезпечує право особи на професійне навчання відповідно до здібностей та з урахуванням ринку праці.

Наприкінці зустрічі присутнім побажали успіхів і впевненості у завтрашньому дні та висловили сподівання, що кожен учасник заходу ретельно зважить усі плюси легального працевлаштування.

 

 

Коментарі
28 Грудня 2017, 19:24
Закрири треба центр зайнятості щоб державних грошей не теревенили. Там одні придурки сидять.
29 Грудня 2017, 15:54
Тільки доять державу хто хоче найти роботу той находить ледацюги
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром