Колядки і щедрівки звучали у Камінь-Каширській РДА

29 Грудня 2017, 13:44
3158

Із новорічно-різдвяними віншуваннями завітали сьогодні, 29 грудня, працівники культури району до стін Камінь-Каширської райдержадміністрації. Вокальний колектив районного будинку культури виконав новорічні пісні, колядки і щедрівки.

А перед тим до присутніх у залі колег, представників установ і організацій району звернулися голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус та міський голова Василь Бондар, – повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

– Переконаний, для кожного рік, що минає, був непростим, сповненим надіями і тривогами, напруженою працею, але й водночас ознаменувався звершеннями, особистими перемогами, – зауважив керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук. – Для усього українського народу це не просто календарний рік, а продовження боротьби за нашу свободу, незалежність, за наше право жити гідно у власній країні. Тож нехай ці прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром