Новинка року: у Камені-Каширському започаткували ще один шаховий турнір

01 Січня 2018, 21:30
4294

Вперше у Камені-Каширському відбувся шаховий турнір, результати гри в якому кожного гравця враховуються у визначенні його рейтингу серед інших шахістів регіону.

Це був відкритий Фестиваль міста з шахів «Зимовий Кубок Каменя-Каширського 2017», котрий організував та провів Камінь-Каширський міський центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх» (директор Сергій Панасюк).

Участь у ньому взяли шахісти з різних районів області. А це із Камінь-Каширського, Ковельського, Любомльського, Старовижівського, Володимир-Волинського... Загалом на Фестивалі змагалося 42 шахісти.

Фестиваль проводився за швейцарською системою згідно діючих правил гри у швидкі шахи. Змагалися у шаховій майстерності чоловіки, жінки та юнацтво.

Головним суддею була спеціально запрошена суддя першої категорії Олена Черняк.

А переможцями у цих шахових змаганнях стали Валентин Янюк з Ковеля, Антоніна Самолюк з Любомля, та Андрій Дячук з Володимира-Волинського. Вони посіли перші місця у своїх категоріях.

Ці шахісти, а також ті гравці, що посіли другі та треті місця, були нагороджені дипломами, кубками та грошовими винагородами.

1

 

За словами директора Камінь-Каширського центру фізичного здоров'я населення «Спрот для всіх» Сергія Панасюка, участь у фестивалі такого рівня для багатьох була важливою.

– Взагалі у Камені-Каширському вже проходить традиційний щорічний обласний фестиваль з шахів «ВОЛИНЬ-ПІВНІЧ». І започаткований Фестиваль буде також традиційним. 

 
















 

 

 

Коментарі
02 Січня 2018, 13:06
Камінь-Каширський Остап Бендер провів міжпланетний шаховий турнір і скоро місто і район стануть Новими Васюками
03 Січня 2018, 00:00
Хто є цей чолов"яга неголений в недешевій маринаці та стильних мештах, що грамоти дає? Де спорт він завше світиться. Закінчив мабуть факультет фізвиховання.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024