Позитив року: 2017-ий для колективу «Камінь-Каширськагроліс» був роком хороших змін

01 Січня 2018, 21:55
2880

Завершився 2017 рік... Для колективу державного підприємства «Камінь-Каширськагроліс» він видався нелегким. Адже, щоб стати на самостійний шлях господарювання, потрібно було докласти багато зусиль. Втім, радію від того, що багато чого нам вдалося досягнути.

Зроблено добротний ремонт робочих кабінетів, побутових приміщень, актового залу, облаштовано навколишню територію, здійснено необхідне комп'ютерне забезпечення робочого процесу, а також багато іншого.

Зміцнили арсенал автопарку. Придбали дві лінії з переробки лісодеревини, 5 тракторів (білоруського виробництва), навантажувач, 4 причіпи, 4 гідроманіпулятори.


 

Для працівників штатних бригад, які працюють на лісосічних підприємствах при лісництвах лісгоспу, встановили будиночки для обігріву (на холодний період року), закупили для працівників спецодяг – як зимовий, так і літній.

Окремої уваги заслуговує рекреаційний розвиток, позаяк сучасне динамічне життя не уявляється без корисного та змістовного відпочинку, котрий можна провести на природі. Лісівники створюють усілякі зручності для того, аби поціновувачі природи мали можливість належно відпочити та гарно провести вільний час. Облагороджуємо нові та діючі рекреаційні місцини. І радує те, що люди навзаєм цінують наші зусилля: не псують дерев'яних споруд, залишають місця відпочинку після себе прибраними.

Тримаючи курс на розвиток екологічної освіти в районі, цьогоріч при Полицівській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. відкрили кабінет шкільного лісництва. У приміщенні є все необхідне: інформаційні стенди та іншими матеріалами природничої тематики, сучасний телевізор, під'єднаний до супутникового зв'язку тощо.

Загалом на ці цілі видатки підприємства склали 10 млн. 250,1 тис. грн. Це великі кошти. Але найголовніше те, що колективу лісгоспу вдалося здійснити самостійні і відчутні кроки вперед.  І впевнений, що лісове господарство й надалі розвиватиметься, приносячи велику лепту у розвиток соціально-економічного потенціалу нашого району.

Користуючись гарною нагодою, вітаємо колег та усіх жителів Камінь-Каширщини з Новорічними та Рідзвяними святами. Бажаємо рясних успіхів і Божих благословень! А також щиросердно зичимо кожній родині спокою, достатку, тепла і зитишку. Миру усім нам і віри у світле та гарне майбутнє!

Олександр Грицай, 

директор державного підприємства «Камінь-Каширськагроліс»

 

3



 

Коментарі
02 Січня 2018, 12:57
Якщо за рік було стільки зароблено,придбано і побудовано,то куди дівались всі зароблені кошти за всі інші роки???Виходить,що 25 років нічого не робили,чи просто крали державний ліс і напихали власні кишені злодюги???
02 Січня 2018, 16:01
Спитай у Вовка як він прихватизував усе підприємство плюс усю матеріальну базу, плюс усі приміщення по селах, які тепер продає. Так вихвалялись прокурори, що справа от-от закінчиться.... Закінчилась за відпускні
02 Січня 2018, 17:39
А колектив не знав і не бачив чим займаеться вовцюра,чи всі в одне місце його цілували,славили на всю область,як зараз прославляють такого ж злодія-мирку в Рожищах???
02 Січня 2018, 18:05
питання чого та чого це до вовка. Люди тепер працюють на себе і це дійсно позитив !
02 Січня 2018, 18:51
Дійсно працюють і думають тільки про себе,а хіба ліс не народне добро,а тільки працівників лісгоспів?Скоро він стане приватним і проста людина буде платити гроші вовкам,миркам,буськам,щоб зірвати ягоду чи знайти гриба.
02 Січня 2018, 23:51
Нічого страшного в приватному лісі нема. За Польщі був ліс приватний. Деякі дядьки тяжкою працею заробили в Америці грошей та й купляли ліс, а совіти його під корінь вирізали та на ЗІС-5 вивезли. Дядьки сиділи на лавці біля дороги на Волі та плакали: "Ось, де моя Америка..."
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024