Жителі села Раків Ліс придбали та відправили авто для військових

17 Травня 2022, 13:03
Жителі громади придбали авто для потреб ЗСУ 888
Жителі громади придбали авто для потреб ЗСУ

Минулого тижня громада Раково-Ліського старостинського округу Камінь-Каширської міської ради придбала для своїх захисників автомобіль. 

Наповнивши продуктами та іншими необхідними речами, його вже відправили для військових, – на своїй сторінці у фейсбуці повідомила Інна Півень.

«Цього тижня за допомогою багатьох жителів нашого села і не тільки ми зробили хорошу справу, а саме відправили авто для військових, якого вони так потребували. 

Щиро дякуємо за авто Войтусіку Саші, хлопцям які за кордоном та допомогли фінансово для придбання обладнання та необхідних речей, Анатолію Баранчуку за фінансову, організаційну підтримку. Муцу Роману та Ткачу Роману, які пригнали авто з-за кордону. Ігорю Войчику, який займався фарбуванням та ремонтом автомобіля. Муцу Роману та Дмитруку Валентину, які відправили авто кінцевий пункт призначення. Всім, хто готував продукти харчування, які ми передали хлопцям. 

Всім низький уклін. Здається маленька справа, а скільки людей задіяні в цьому. Від хлопців слова щирої подяки, хай береже їх Бог», – йдеться у її дописі.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024