У Камінь-Каширській громаді попрощаються із загиблим захисником України

09 Червня 2022, 08:39
У Камінь-Каширській громаді попрощаються із загиблим захисником України 1586
У Камінь-Каширській громаді попрощаються із загиблим захисником України

Камінь-Каширська громада прощатиметься із загиблим на війні проти російських окупантів Героєм Ковзоловичем Валентином Петровичем.

Відспівування відбудеться у храмі села Велика Глуша. Розпочнеться о 12:00, – про це повідомив міський голова Віктор Пась у своєму щоденному зверненні.

«Сьогодні кожен із нас не може стояти осторонь трагедії, яку чинить росія. Ми щодня всією країною переживаємо біль втрат разом з рідними загиблих Героїв. Невпинно волонтеримо, щоб ті ЗАХИСНИКИ, які на передовій і всі люди, що знаходяться в зоні бойових дій, були нагодовані і забезпеченні всім необхідним. Цим ми наближаємо ПЕРЕМОГУ.

Сьогодні всією громадою будемо прощатися з ще одним загиблим ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ Ковзоловичем Валентином Петровичем, який загинув, захищаючи УКРАЇНУ. Поховають воїна у рідному селі Велика Глуша.

Відспівування розпочнеться в місцевому храмі о 12.00. Прошу прийти і віддати шану Герою. Герої не вмирають. Щирі співчуття рідним і близьким.

Молимося за наші ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ, за кожного ЗАХИСНИКА, за мир в УКРАЇНІ. ПЕРЕМОГА за нами, щоб не хотіли рашисти. СМЕРТЬ ВОРОГАМ!!! СЛАВА УКРАЇНІІ!!!», – йдеться у дописі Віктора Івановича.

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024