У Камені-Каширському кондитери зібрали гроші для ЗСУ

18 Червня 2022, 12:40
фото ілюстративне 776
фото ілюстративне

У вихідні успішно завершився другий розіграш благодійної лотереї на підтримку воїнів із Камінь-Каширського району, які боронять державу від російського ворога.

Про це інформує газета Полісся.

Нагадаємо, у минулій новині ми повідомляли про стартовий етап доброчинної гри, в якій взяли участь представники індустрії краси міста. За якихось два дні охочі допомогти армії оперативно розкупили представлені лоти, тож натхненні ініціатори заходу взялися організовувати наступні розіграші призів.

Цього разу естафету сприяння воїнам передали майстрам кондитерської справи. До них долучилися окремі представники закладів, що спеціалізуються на приготуванні піци, суші. 

Так, лише за дев’ять годин акції було зібрано 21 тисячу 800 гривень. Частину коштів спрямують на придбання приладів нічного бачення, решту — на пальне.

14 червня оголошено третій благодійний розіграш. Він об’єднує усі сфери бізнесу нашої громади. В рамках заходу його учасники замахнулися на покупку автомобіля, що полегшуватиме виконання важливих завдань на передовій, тож бажаючі внести частинку допомогти захисникам матимуть таку можливість. Усі без винятку лотерейні квитки виграшні.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024