Камінь-каширські рятувальники в числі кращих газодимозахисників Волині

22 Червня 2022, 19:18
Змагання серед рятувальників Волині 386
Змагання серед рятувальників Волині

У Луцьку відбулись змагання на кращу ланку газодимозахисної служби серед підрозділів «Служби 101» області.

Захід провели у середу, 22 червня, повідомляє пресслужба волинських рятувальників.

Під час змагань рятувальники демонстрували свої навички з виконання вправи «рятування потерпілого у складі тандему», що є елементом міжнародних змагань у форматі #Combat_chellenge, в’язання рятувальної петлі на потерпілому, подоланні лабіринту у задимленому середовищі у спеціальному тренінговому комплексі, виконанні завдань у теплодимокамері з пошуку потерпілого.

У змаганнях взяли участь більше сотні рятувальників з усіх пожежно-рятувальних підрозділів служби 101 області, вони працювали у повному бойовому спорядженні та в апаратах на стисненому повітрі.

Кращими у виконанні першої вправи стали газодимозахисники ДПРЧ-14 смт Ратне, у виконанні другої вправи – рятувальники ДПРЧ-2 м.Луцька, найшвидше відпрацювали перешкоди у тренінговому комплексі рятувальники ДПРЧ-1 м.Луцька, найшвидше виконали завдання у теплодимокамері співробітники ДПРЧ-9 м.Горохова.

У підсумку, впевнену перемогу у змаганнях здобули рятувальники ДПРЧ-2 м.Луцька, срібними призерами стали газодимозахисники 25-ї ДПРЧ м.Луцька, третє місце – у рятувальників ДПРЧ-8 м.Камінь-Каширський (така ж сума балів у колективу рятувальників ДПРЧ-4 м.Ковеля, але вони посіли нижче місце за результатом виступу у теплодимокамері).

Начальник ГУ ДСНС області генерал майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук подякував рятувальникам-газодимозахисникам за високий рівень професійної підготовки і зазначив, що переможці та призери будуть премійовані відповідно до Положення про проведення змагань.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024