Для дітей лісівників провели новорічне свято

11 Січня 2018, 16:14
3291

Щороку з нагоди Новорічно-Різдвяних свят адміністрація державного підприємства «Камінь-Каширське лісове господарство» у приміщенні районного Будинку культури організовує дитячі ранки для діток працівників колективу. Не винятком став і нинішній рік.

З ініціативи керівництва лісгоспу для маленьких винуватців свята працівники Будинку культури підготували гарне святкове музичне дійство за участю Діда Мороза, Снігуроньки та інших відомих казкових персонажів, – повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Дітки водили хороводи, співали пісень, розповідали віршики, грали в різноманітні цікаві ігри, і, звісно, отримували новорічні подарунки.

Позитивний настрій від новорічної казки отримала не лише дітвора, а й дорослі, які прийшли на свято. 

До речі, у такому ж позитивному дусі варто кілька слів згадати й про навколишню територію лісгоспу, яка є справжньою окрасою міста. Тут проведено благоустрій, зі смаком озеленено… А нині, у Новорічно-Різдвяні дні, приємно вабить око перехожих святково прикрашена ялинка, що росте поруч з адміністративним корпусом. Частину прикрас, нагадаємо, учні шкільних лісництв виготовили власними руками.






 

Коментарі
13 Січня 2018, 14:06
ви краще подивіться якого дворца збодував директор лісхозу біля південого і за який кошт,там по круче інтерєрчик як біля кантори,хоть щось діткам організували
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024