З безробітними поділилися досвідом вирощування малини

11 Січня 2018, 16:47
1794

В рамках «Зимової агрошколи» у Камінь-Каширському районному центрі зайнятості відбувся семінар на тему: «Ягідництво. Сучасні технології вирощування».

На захід запросили учасника проекту «Підтримка україно-польських ініціатив щодо розвитку садівництва та ягідництва у Волинській області» Володимира Цапа, – повідомляє Камінь-каширський центр зайнятості.

Пан Володимир має практичні навички з вирощування малини. Він відвідав тренінги за участю українських та польських тренерів, ознайомився з передовим досвідом ягідництва в діючих агропідприємствах України та Польщі. Тому з радістю поділився своїми враженнями та отриманими знаннями.

Учасників семінару ознайомили з особливостями вирощування ягідних культур, також слухачі обговорили проблемні питання, на які отримали конкретні поради та рекомендації.

Щоб виростити високоякісну конкурентоспроможну продукцію, треба бути готовим до змін та до нових технологій. Служба зайнятості надає можливість кожному скористатись послугою професійного навчання і отримати нові знання за конкретним напрямом.

Коментарі
13 Січня 2018, 11:20
Який би вумний Цап чи Баран в Центрі зайнятості з радістю не ділився передовим досвідом ягідництва в діючих агропідприємствах України та Польщі , бо відвідав тренінги за участю українських та польських тренерів, ознайомився з передовим досвідом ягідництва в діючих агропідприємствах України та Польщі - все це НЕПОТРІБНО .<br/>Цих учасників семінару та й просто тих , хто вирішив займатися цією справою не потрібно ознайомлювати з особливостями вирощування ягідних культур чи розказувати як виростити високоякісну конкурентоспроможну продукцію, бути готовим до змін та до нових технологій, а допомогти ВИГІДНО ЗБУВАТИ ЦЮ ПРОДУКЦІЮ!!! <br/>Наші люди обійдуться без цих тупорилих і нікому не потрібних семінарів і тренінгів Центру зайнятості .<br/>Знайдіть покупців на цю продукцію , які вигідно для виробника її купуватимуть - і тоді можете вважати , що зарплату з держбюджету отримуєте недарма!
14 Січня 2018, 00:02
малинове вино робіть. піде на ура.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром