Без повітряних тривог, але з тривогою у серці: камінь-каширські ліцеїсти отримали атестати

27 Червня 2022, 09:27
Урочистість у ліцеї №2 893
Урочистість у ліцеї №2

У ліцеї №2 Каменя-Каширського відбулася остання шкільна лінійка для випусників-2022.

58 юнаків та дівчат отримали атестати про загальну середню освіту, – йдеться у дописі Шкільної родини.

Троє із ліцеїстів – Софія Левчук, Марія Кошель та Софія Ісько – нагороджені золотими медалями та похвальними грамотами за вивчення окремих предметів. Було ще чимало грамот за особливе вивчення предметів, адже серед випускників є багато переможців олімпіад, конкурсів та змагань, тих, хто посилено вивчав окремі дисципліни.

Директорка ліцею Тетяна Митчик побажала випускникам мирного майбутнього. Аби насолоджувалися юністю і були сильними, пізнавали світ і були щирими патріотами, були щасливими і пам’ятали, якою ціною воно здобувається.

Линули слова глибокої вдячності ліцею. Ділились спогадами та сподіваннями. Ліцеїсти дякували вчителям за перші істини, написані на дошці життя.

Благословення на вишитих рушниках, мамині сльози і посмішки – усе змішалось у танці з батьками. Не менш щемливим був і вальс – тендітних дівчат підхоплювали схвильовані юнаки.

Цьогорічні випускники придбали пристрій нічного бачення для потреб ЗСУ. І загалом наскрізним акордом лунали слова вдячності мужнім захисникам України. Полеглих за незалежність і цілісність нашої держави вшанували хвилиною мовчання. Проникливою патріотичною постановкою зі словами «Україна – понад усе!» була завершена урочиста лінійка.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024