Кури «із зачісками», піч серед лісу та хліб на капустяному листі: у мережі розповіли про відпочинок на озері Добре

29 Червня 2022, 09:00
Відпочинок на озері Добре 1534
Відпочинок на озері Добре

Жителька Камінь-Кашриської громади побувала на озері Добре та поділилися враженнями про цей затишний куточок Полісся.

«Знаєте, там дійсно добре, навіть, дуже добре», – написала на своїй фейсбук-сторінці Ірина Дяк.

Вона звернула увагу на воду в озері, краєвиди та деякі незвичні речі серед лісу. Наприклад, піч.

«Найчистіша срібна вода, свіже повітря та надзвичайно гостинні люди. Маленька пічка серед лісу просто заворожує, ніби повертаєшся у глибоке дитинство, де з печі духмяно пахне мамин, або ж бабусін хліб. Якби ви тільки відчули запах хлібців, які випікають вправні господині на озері Доброму, то б назавжди стали їх поціновувачами. Думаю, що в елітних пекарнях світу такого хліба точно не вміють готувати», – написала Ірина.

Вона також розповіла, що печуть у цій лісовій печі хліб не у спеціальних формах, а кладуть тісто просто на капустяне листя, а вже через 50-60 хвилин дістають гарні, з орнаментом та легеньким капустяним запахом буханці.  А чаклують над цим дивом чудові та завжди привітні жінки Марія Пасик, Любов Михалик, Галина  Мазур.

Жінки залюбки поділяться зі всіма охочими секретом випікання унікального хліба.

«Цьогорічна родзинка всім відвідувачам - павичі та кури, як каже моя донечка, «із зачісками». Дітки просто не можуть відвести очей, правда, дорослі теж…

…Хочеться, щоб нарешті ми Перемогли клятих росіян та отримали можливість жити у мирі та спокої і головне - рідній Україні. Сьогодні, як ніколи, ми розуміємо, що за свою державу потрібно боротися, бо вона унікальна, а люди, які народжуються у нашій країні - справжні Герої. Навіть, філологи не придумали таких слів, якими можна було б висловити свою вдячність всім Захисникам України. Доземний уклін кожному воїну за те, що виборюєте нам і нашим діткам майбутнє», – зазначила Ірина Дяк.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром