Голова Камінь-Каширської РВА наполегливо закликає краян не ігнорувати повітряних тривог

29 Червня 2022, 09:45
Не ігноруйте повітряних тривог 511
Не ігноруйте повітряних тривог

Голова Камінь-Каширської районної військової адміністрації Ольга Ващук у щоденному зверненні вкотре закликала краян дотримуватися правил безпеки під час повітряних тривог.

Разом з тим вона звернула увагу на те, що в області оголосили надзвичайний рівень пожежної безпеки. Текст звернення опублікований на сайті Камінь-Каширської РДА.

«Надто важкий тиждень. Звістка за звісткою, сповнені скорботи та суму. Район – у жалобі. Захищаючи Україну від агресора, загинув ще один наш земляк із села Залізниця – Валерій Швирид. Світла пам'ять Герою! Щирі співчуття родині, друзям, побратимам! Не пробачимо ніколи!

На прикордонні триває інженерне укріплення захисних позицій. Ситуація стабільна, спокійна та контрольована. Військові здійснюють її цілодобовий моніторинг.

Краяни, наполегливо закликаю дотримуватися правил безпеки під час повітряних тривог. Ви бачите наслідки агресивних дій окупанта.

Разом із тим, зараз класифікують надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Бережіть себе та навколишнє середовище. Не провокуйте загорянь у природних екосистемах.

Тримаємося! Все буде Україна!» – написала Ольга Ващук.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024