У Раковоліському старостинському окрузі збирають кошти на тепловізор та далекомір для захисників

04 Липня 2022, 20:43
Збирають кошти на тепловізор і далекомір. Фото ілюстративне 1151
Збирають кошти на тепловізор і далекомір. Фото ілюстративне

На Камінь-Каширщні жителі Раковоліського старостинського округу мають намір зібрати кошти та придбати тепловізор і далекомір для односельчанина та його побратимів, які нині захищають від рашистів Україну.

Староста Інна Півень звернулася на своїй фейсбук-сторінці до односельців із проханням підтримати таку ініціативу і долучитися до спільної справи.

«Слава Україні прекрасна Раковоліська громадо! Вкотре звертаюся до всіх небайдужих за допомогою!!!! На сході сьогодні перебуває наш прекрасний односельчанин Курчик Олег. Він звернувся із проханням допомогти придбати тепловізор та дальномір. Ці засоби полегшать службу наших хлопців та збережуть їм життя. Ціна питання для однієї людини дуже велика,це 43-45 тисяч гривень тепловізор,та17-20 тисяч гривень коштує дальномір. Виявляється ціна життя наших героїв вимірюється такою сумою! То ж прошу всіх долучитися до акції збору коштів, нас багато, ми сильні, згуртовані. По можливості передайте інформацію людям,які не користуються інтернетом. Кожна ваша гривня – це наш крок до перемоги та збереження життя наших героїв. Номер карточки 4149499141242709 Курчик Ірина Адамівна, дружина Олега. Готівку можна здати до Юлі в старостинський округ. Вірю в нашу єдність!!!!», – написала Інна Юріївна.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром