У Камені-Каширському відбулися збори районного УТОСу

23 Січня 2018, 18:08
2490

У вівторок, 23 січня, у приміщенні Камінь-Каширської громадської міжрайонної територіальної первинної організації Українського товариства сліпих (УТОС) відбулася чергова 38 звітна конференція.

Окрім постійних членів організації, участь у ній взяли перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік, заступник голови районної ради Сергій Дмитрук та начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Максим Демидюк, – повідомляє сайт РДА.

У ході конференції керівник згаданої вище організації Софія Шепшелей зачитала звіт, в якому розповіла про здійснену ними роботу протягом 2017 року. Так, зокрема, Софія Омелянівна відмітила, що сьогодні на теренах Камінь-Каширського та Ратнівського районів (віднедавна товариство в рамках своєї діяльності охоплює і його) налагоджена активна співпраця між районною владою та УТОСом. Керівники виконавчої гілки влади на місцях постійно бувають на зборах організації та активно співпрацюють у вирішенні нагальних проблем людей із вадами зору.

По завершенню звітної конференції Олександр Михалік, Сергій Дмитрук та Максим Демидюк привітали Софію Шепшелей з ювілеєм, який вона відзначила недавно. З рук гостей ювілярка отримала подяку за багаторічну сумлінну працю (Софія Омелянівна очолює районний осередок УТОСу ось уже два десятиліття) та квіти.

– Завдяки вашому досвіду та відповідальній роботі ми сьогодні маємо одну з кращих первинних організацій УТОС в області, – висловлюючи привітання, зазначив Олександр Юрійович. – Я приєднуюсь до всіх вітальних слів, що лунали в ці дні у Вашу адресу та бажаю Вам всього найкращого, що тільки можна побажати таким щирим та хорошим людям, як Ви.

Також на заході був присутній клірик храму святого пророка Іллі м. Камінь-Каширський священик Владислав Михалюк, який привітав членів громадської міжрайонної територіальної організації  УТОС з різдвяними святами, благословив їх та освятив приміщення, в яких відбуваються збори товариства.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024