Керівники району вручили рідним загиблого захисника його державну нагороду

14 Вересня 2022, 14:39
Орден "За мужність" 721
Орден "За мужність"

Воїн небесного легіону Владислав Оніщук із Камінь-Каширського району нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

Ще одна нагорода знайшла свого Героя, але, на жаль, посмертно, – повідомляє відділ інформаційної діяльності Камінь-Каширської РДА.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі воїн небесного легіону із села Судче Владислав Оніщук відзначений орденом "За мужність" ІІІ ступеня. Висока нагорода присвоєна захиснику відповідно до Указу Президента України.

Сьогодні, 14 вересня 2022 року, начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук, голова районної ради Віктор Сус, заступник Любешівського селищного голови Володимир Сергійчук і начальник другого відділу Камінь-Каширського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Ігор Горпинко відвідали родину загиблого Героя та вручили нагороду.

– Доземний уклін воїну та вічна шана за той звитяжний подвиг, який він здійснив, щоб зберегти цілісність нашої держави. На таких прикладах зростає цвіт української нації. Пам'ятаємо всіх, кому завдячуємо за життя та Незалежність України, – зазначила Ольга Ващук.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024