Як жителі Сошичненської громади можуть отримати кошти на бізнес: керівництву розповіли про програму грантів

22 Вересня 2022, 20:09
Сошичненців заохочують взяти участь у державній програмі надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу. 301
Сошичненців заохочують взяти участь у державній програмі надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу.

Фахівці Камінь-Каширської районної філії Волинського обласного центру зайнятості провели робочу зустріч з головою,  старостами, працівниками Сошичненської територіальної громади щодо можливостей участі в державній програмі надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу.

Про це йдеться на сайті Камінь-Каширської міської ради.

Директорка Камінь-Каширської районної філії, Лілія Дзямко,  розповіла, що для створення нових робочих місць та підтримки бізнесу, уряд створив програму грантів єРобота. Також наголосила,  що програма допомагає як у запуску нового бізнесу, так і в розвитку вже діючого.

Присутні були поінформовані про умови отримання гранту, суму гранту, який можуть залучити діючі та нові підприємці, хто може отримати та на що витратити кошти, порядок подання заяви та бізнес-плану через застосунок «ДІЯ».

Кожен учасник отримав інформаційні матеріали для подальшого інформування жителів громади про можливість отримання грантів.

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром