У Камені-Каширському відбувся турнір з міні-футболу «Дитинство обпалене війною»

06 Жовтня 2022, 07:07
У міні-футбол грають наймолодші вихованці Камінь-Каширської ДЮСШ 265
У міні-футбол грають наймолодші вихованці Камінь-Каширської ДЮСШ

У середу, 5 жовтня, з нагоди 826-ї річниці з Дня заснування міста Каменя-Каширського на майданчику зі штучним покриттям для ігрових видів спорту в місті-імениннику відбувся благодійний турнір з міні-футболу «Дитинство обпалене війною» серед юнаків 2011-2014 років народження.

Наймолодші вихованці Камінь-Каширської ДЮСШ в трьох рівносильних командах за коловою системою виборювали звання найсильніших, – інформує на своїй фейсбук-сторінці Сергій Панасюк.

По завершенню цікавих, часом інтригуючих та безкомпромісних зустрічей, команди в турнірній таблиці розташувалась наступним чином:

  • І місце - ФК «Україна»;
  • ІІ місце - ФК «Збірна України»;
  • ІІІ місце - ФК «Динамо».

Згідно зайнятих місць, команди були нагороджені грамотами та кубками, а гравці команд – дипломами та медалями відповідних ґатунків.

Впродовж турніру визначались учасники, котрі вирізнялись з поміж ровесників наполегливістю, майстерністю та результативністю.

Ними виявились: Сашко Балик – ФК «Україна»; Дмитро Пилипчук – ФК «Збірна України» та троє гравців ФК «Динамо» – Ольховик Владислав, Клімов Серафим та Дарина Довжик.

 

Кращих гравців було нагороджено особистими медалями та дипломами.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром