Хто переміг у Камені-Каширському на міському фестивалі з баскетболу

01 Лютого 2018, 10:12
3623

У п'ятницю і неділю, 26 та 28 січня, в місті Камені-Кашиському на базі НВК № 2 проходив міський фестиваль з баскетболу.

Змагання проходили серед жіночих та чоловічих команд. Організував їх Камінь-Каширський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за Всеукраїнськими фізкультурно-оздоровчими та спортивно-масовими заходами «Спортивна зима», – про це повідомляє Волинський обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".

На урочистому відкритті фестивалю серед жіночих колективів до учасниць змагань з вітальними словами звернулись: міський голова міста Каменя-Каширського Василь Бондар та директор Камінь-Каширського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Панасюк, які побажали  учасникам вдалих ігор, перемог та позитивних емоцій.

Перемогу святкували серед жінок, відповідно:

Команда «Олімп» НВК № 1, друге місце посіла команда  «Трудові резерви» з місцевого ВПУ, третє місце посіла команда «Дрім-Тім» НВК № 2.

У напруженій боротьбі серед чоловіків перемогу святкувала команда  «Дрім-Тім», друге місце команда випускників Камінь-Каширського ВПУ,  третє місце команда СК «Юність».

Впродовж спортивних баталій було визначено кращих гравців у кожній з команд учасниць, як серед жінок так і серед чоловіків, а члени команд переможниць були відзначені кубками, медалями та грамотами, а переможці та призери фестивалю в командному заліку призами та грамотами від Камінь-Каширського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Директор Камінь-Каширського міського центру ФЗН «Спорт для всіх» Сергій Панасюк, відмітив, що в загальному підсумовуючи кількість команд-учасників даного фестивалю  та їх високу спортивну підготовку з впевненістю можна сказати, що баскетбол у Камінь-Каширському районі  перебуває на високому щаблі свого  розвитку,  а команда БК «Камінь-Каширський»  в числі  команд з районних центрів,  які беруть  участь у   Відкритому чемпіонаті з баскетболу,  що проходить за ініціативи  аматорської баскетбольної ліги міста Луцька.

 


1



 

 

Коментарі
03 Лютого 2018, 00:38
Нема про що писати,що все про баскетбол говорите?Люди з голоду вмирають,а Панасюк наживається на них.На нього люди з ранку до півночі за 100 грн роблять і всі мовчать...Бідний за півдня 100 грн платить,а тут що? Куди податкова дивиться?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39