Вистоїмо! З нами – відлуння минулого, правда теперішнього, світло майбутнього – Ольга Ващук

09 Листопада 2022, 08:45
З нами – відлуння минулого, правда теперішнього, світло майбутнього 355
З нами – відлуння минулого, правда теперішнього, світло майбутнього

На жаль, мала батьківщина продовжує втрачати своїх вірних синів. Світла пам'ять Героям – Василю Філозофу та Андрію Василюку, які полягли за Україну смертю хоробрих!

Щодо ситуації на прикордонні: все спокійно та контрольовано, – написала у зверненні начальниця Камінь-Каширської районної військової адміністрації Ольга Ващук.

Кожен боронить свій фронт, використовуючи для цього свою зброю. Та є одна – спільна для всіх нас.

«Вона як хліб. Вона свята. І кров’ю предків тяжко пурпурова», – ці рядки написані Ліною Костенко про нашу солов'їну. Сьогодні, в День української писемності та мови, ми розширимо географію єдності. Долучайтеся до написання радіодиктанту. Організовуючи такі заходи, українці демонструють усьому світові прагнення відстояти не тільки власну територію, а й свою самобутність і культуру.

Шановні працівники культури! Ви – голос України в усіх проявах цього слова. Певна, що кожен дбає про те, аби він звучав потужно, переконливо, переможно. Щира вдячність вам за творчість, яка лікує душі та зранені серця, допомагає воїнам, вершить долю нашої Неньки!

Вистоїмо! З нами – відлуння минулого, правда теперішнього, світло майбутнього. Слава Україні та всім, хто виборює це світло!

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром