У Камені-Каширському привітали волонтерів

06 Грудня 2022, 11:35
У Камені-Каширському привітали волонтерів 739
У Камені-Каширському привітали волонтерів

Волонтерський рух в Україні – дивовижне явище, яке надихає та захоплює. З початків збройного протистояння російській агресії «колесо підтримки» закрутилося настільки потужно, що зупинити його вже неможливо. Саме волонтери, від малого до великого, стали рушійною силою, вкладаючи у спільну справу свої ресурси, час, силу та душу, про це інформує пресслужба РДА.

У стінах головної адмінбудівлі краю відбулася зустріч із тими, хто живе прагненням допомагати іншим, аби в їхній особі подякувати всім волонтерам за активну громадянську позицію та вагому поміч українській армії.

Привітання з нагоди Всесвітнього дня волонтерів висловили начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук спільно з міським головою Віктором Пасем.

«Військові та волонтери – це приклад виняткового тандему, який вже увійшов в історію, – зазначила Ольга Ващук. – Так, лютий 2022-го згуртував усіх нас, проте насправді все почалося задовго – ще з часів Майдану, отримавши продовження у 2014 році, коли росія напала вперше. Час випробувань об’єднав, відтоді залишатися осторонь було неможливо. Втішає, що до волонтерської команди долучилися найменші її учасники – діти. Покоління, яке загартовується сьогодні», – зробить Україну великою державою з гідним майбутнім.

Наближаємо перемогу разом!

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024