На будівництво школи у Стобихівці можуть виділити мільйон із обласного бюджету

08 Лютого 2018, 16:48
3544

Депутати Волинської облради підтримали запит голови Камінь-Каширської районної адміністрації Валерія Дунайчука про виділення одного мільйона гривень на будівництво школи у селі Стобихівка.

Про це повідомляє сайт РДА.

У четвер, 8 лютого, голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук взяв участь у засіданні 18-ї сесії обласної ради.

У рамках засідання найвищого представницького органу краю Валерій Савович озвучив депутатський запит:

– До мене, як депутата Волинської обласної ради, звернувся батьківський комітет села Стобихівка з питанням будівництва загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів на 350 учнівських місць.

Також Валерій Дунайчук поінформував присутніх, що благодійний фонд «Стобихівський пролісок» вже зібрав близько півмільйона гривень на зазначені вище потреби.

– Просимо передбачити при розподілі вільних залишків з обласного бюджету кошти в сумі одного мільйона гривень для початку будівництва цього об’єкту, – резюмував він. – Такі ж питання стосуюються закінчення будівництва дитячих навчальних закладів у селах Добре та Бузаки і загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів села Оленине.

Обранці громади підтримали депутатський запит.

 

 

Коментарі
09 Лютого 2018, 00:10
**************************Річниця демонтажу стели героїв ЛВПУ********************************<br/>В Луцькому ВПУ теж спрогнозований результат конкурсної комісії для кандидата в.в.романюка - бо він найбільше після * освоєння коштів від європроектів * ! ! ! ОБОРЗЕЛЬ ! ! ! Безкарність для розпоясаних шарамижників : хабарників , подільників , п*яниць , рукоприкладників , ЗеКа , поліських і москальських шкіл злодійства... Завдячуючи чиновникам першої величини в Україні ,- &quot; остонній шеф з дурокторії училища &quot; з Ко зальотних безгранично ((((((( ОБОРЗЄЛІ )))))))))<br/>0 <br/>Наближається річниця демонтажу училищної стели = ДУРОКТОРІЯ = &quot;Вони будували, грабували та знищували училище&quot;. Цікавими були фрагменти історії того &quot;меморіального комплексу&quot;.: Один з портретів емігрував в унітаз учнівського туалету. В інтернеті писали &quot;замироточив після прийняття сечових ванн&quot;. У відповідь на обличчі другого портрету з&quot;явився ескіз солідного чоловічого достоїнства. У третього &quot;виросли&quot; вуса типу &quot;а ля фюрер&quot;.... Дехто з працівників училища називав це творіння сучасності дошкою пошани ідіотів. (Звичайно це не стосується перших директорів училища, які будували училище.) І, очевидно, небезпідставно. Щоденні систематичні грабежі училища училищними дуректоріями спільно з керівниками управління освіти, торгівля керівними училищними посадами зробили свою підлу справу. Від славного колись професійно - технічного навчального закладу, який постійно перебував на передових позиціях в області, сьогодні залишилась бліда тінь. На жаль! ... Свідомо знищують училище ...
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024