Ось і наступив останній день найскладнішого для УКРАЇНИ 2022 року, - звернення міського голови Віктора Пася

31 Грудня 2022, 15:07
Україна 350
Україна

Щоденне звернення Камінь-Каширського міського голови Віктора Пася до краян.

Текст звернення публікується 31 грудня на сайті Камінь-Каширська міська громада.

Подаємо його без змін:

Ось і наступив останній день найскладнішого для УКРАЇНИ 2022 року. Зазвичай, в такий день люди підводять підсумки року, який минає.
Початок року був дуже обнадійливим, громада будувала плани свого розвитку. Але 24 лютого назавжди увійде в історію УКРАЇНИ і людства, як початок Року Незламності Української Нації. Ми ще раз довели, що нас не зламати, нас не перемогти, бо біда завжди нас об'єднує і робить надзвичайно сильними. І ми готові змести всіх на шляху до своєї волі. Що сьогодення і доводить.
А як згуртовано ми всі стали на захист нашої держави та громади. Ніхто не чекав якихось вказівок, а кожен хотів щось зробити для захисту нашої громади та допомоги нашим ЗАХИСНИКАМ. Одні готували їжу в закладах освіти, кафе і ресторанах нашої громади, інші плели маскувальні сітки, будували блок- пости та стали на захист своїх населених пунктів, ще інші почали поставляти різні гуманітарні вантажі із за кордону, перепаковували, фасували в наших гуманітарних хабах і доставляли або нашим ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ, або людям які потерпіли від війни. Допомагали всі і всім.
Всі ми стали волонтерами. І бронежилети виготовляли, і розгрузки шили, і багато чого іншого не рахуючись з часом чи коштами для закупівлі тепловізорів, приборів нічного бачення, автомобілів, різних зарядних пристроїв, дронів, генераторів - все для ПЕРЕМОГИ.
Ми втримали свій фронт, тил працював на повну потужність, почали піднімати нашу економіку бо розуміли, що без нашої допомоги ПЕРЕМОГИ не буде.
Найбільш болючими були наші втрати, ГЕРОЇ, яких ми будемо завжди пам'ятати. Вони назавжди з нами в наших серцях. Вічна і світла слава їм всім. Не забудемо, не пробачимо.
Друга половина року охарактеризувалася неабиякими успіхами на фронті. Було звільнено дуже багато території УКРАЇНИ від цієї рашиської нечисті. Цих вбивць, які не мають нічого святого, вбивць, які найбільше прославилися в боротьбі саме з мирним населенням.
Окремо ішла допомога нашим силам територіальної оборони, завдяки чому наш кордон і залишається непорушним. З бюджету міської ради майже 6 000 000 гривень було витрачено на потреби територіальної оборони.
Ось так впевненими в ПЕРЕМОЗІ ми підійшли до закінчення 2022 року. Хочу всім подякувати за віру, за незламність, за допомогу, за терпіння і розуміння, за бажанням і старання, за все, що ми робимо для громади і держави. В новорічну ніч ми всі загадаємо одне бажання і воно обов'язково збудеться в 2023 році.
В 2023 році буде лише ПЕРЕМОГА, мир і спокій. Все буде УКРАЇНА 🇺🇦!!! УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ!!!
СМЕРТЬ ВОРОГАМ!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!
СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ!!!
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024