За хабар прокуророві відсидить 5 років

19 Лютого 2018, 17:51
3810

Чоловік, який намагався надати прокурору неправомірну вигоду, проведе за ґратами 5 років.

Про це інформує прес-служба прокуратури області.

За принципової позиції прокурорів відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих регіональної прокуратури волинянина, який надавав неправомірну вигоду начальнику Камінь-Каширського відділу Маневицької місцевої прокуратури Волинської області, засуджено до 5 років позбавлення волі. 

Минулого року чоловік, перебуваючи у службовому кабінеті прокурора,  надавав йому неправомірну вигоду в сумі 3850 доларів США за підміну речових доказів – вилучених у кримінальному провадженні 30 кг незаконно видобутого бурштину-сирцю.  

Про пропозицію надання неправомірної вигоди прокурор повідомив керівництво, відтак – завдяки його принциповості правопорушника було затримано в момент вчинення злочину. 

Камінь-Каширський районний суд визнав його винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України (надання неправомірної вигоди особі, що займає відповідальне становище), й призначив йому покарання у виді 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна та спецконфіскацією. 

 

 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром