Камінь-каширець зрадив Україну і став білоруським пропагандистом

20 Лютого 2023, 14:12
Камінь-каширець став білоруським пропагандистом 3394
Камінь-каширець став білоруським пропагандистом

Виходець із Каменя-Каширського Олександр Пакало, який змінив прізвище на Ковальський та проживає тепер у білорусі, знявся у пропагандистському сюжеті державного телеканалу країни-агресорки.

Волинські ЗМІ з’ясували, що чоловік, який так вихваляє диктатора лукашенка на камери білоруських телевізійників, робить це, найімовірніше, задля того, щоб отримати легальне право в цій країні, – йдеться у сюжеті Волинь POST.

Чоловік заявляє на телеканалі «білорусь1», що мріє потиснути руку лукашенкові, бо Україна не дала йому «даже самого елємєнтарного», а у білорусі він нібито здобув все, про що мріяв.

«Наканєцто с облєгчєнієм вздохнул і наканєцто на своєй зємлє», – каже Олександр Ковальський (Пакало).

Відомо також, що спілкуючись і землякам через соцмережі, пропагантист скидав чоловікам, які стали на захист України, свої фото із російським паспортом та заклики у підтримку російських окупантів і навіть погрози.

***

Публікація створена у межах проєкту «Посилення роботи медіа у боротьбі з ворожими наративами та інформаційними вкидами на території прикордонної із Білоруссю Волині», який реалізовує ГО «Інформація в чистому вигляді» у партнерстві з інформаційним агентством ВолиньPost за фінансової підтримки Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла. 

Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю ГО «Інформація в чистому вигляді» і не обов’язково відображає позицію Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024