На Камінь-Каширщині готуються до весняних паводків

21 Лютого 2018, 12:01
2163

У вівторок, 20 лютого 2018 року, у районі відбулися тренування з органами управління і формуваннями Камінь-Каширської ланки територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту щодо дій в умовах паводку, пропуску льодоходу та повені.

Участь у тренуванні взяли місцева комісія з питань ТЕБ та НС, Камінь-Каширське управління водного господарства, відділ з питань цивільного захисту апарату районної державної адміністрації, органи управління та сили Камінь-Каширського районного відділу УДСНС України області та інші спеціалізовані служби району, – повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

– Основною метою навчань було підвищення рівня готовності органів управління, сил цивільного захисту до дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій під час весняного потепління, – зазначив начальник відділу з питань цивільного захисту апарату райдержадміністрації Валерій Головейчук. – 3 отриманням навчальної увідної про підвищення рівня води в річках та водоймах на території області і загрозу підтоплення населених пунктів району, ми провели практичні тренування з оповіщення і збору посадових осіб органів управління ЦЗ району, районного штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Таким чином ми перевірили готовність сил, які, в разі виникнення надзвичайної ситуації, приступатимуть до виконання запобіжних, аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт щодо захисту населення і населених пунктів.

 




 

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024