Понад 28 мільйонів гривень спрямують з ДФРР на будівництво школи у Осівцях

02 Березня 2018, 11:47
2390

Кабмін затвердив пропозиції облдержадміністрації щодо перехідних об’єктів, які фінансуватимуться з ДФРР у 2018-му.

У четвер, 1 березня, в приміщенні Кабінету Міністрів України відбулось засідання комісії для оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватись за рахунок коштів ДФРР, в якій взяв участь голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Важливо, що комісія під час засідання погодила пропозиції Волинської ОДА щодо перехідних об’єктів.

Нагадаємо, нещодавно регіональна комісія з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм затвердила попередній перелік інвестпроектів, які фінансуватимуться за кошти ДФРР. До цього переліку увійшли три перехідних об’єкти.

Зокрема мова йде про будівництво ЗОШ І-ІІІ ступенів в с. Осівці Камінь-Каширського району з обсягом фінансування ДФРР у сумі  28 млн 260 тис. грн; будівництво ЗОШ І-ІІІ ступенів на 198 учнів в с. Любохини Старовижівського району з обсягом фінансування  ДФРР у сумі 31 млн 005,396 тис. грн; будівництво двоповерхового дитячого ясла-садка смт Ратне з обсягом фінансування у сумі 14 млн 839, 456 тис. грн.

Відтак, залишається завершальний етап, що дозволить розпочати фінансування – постанова Кабінету Міністрів України.

Варто зазначити, що будівництво школи у Любохинах розпочалось ще у 2011-му році, дитячого садочка в Ратному – в 2015-му, школи в Осівцях – у 2016-му.

 

 

Коментарі
02 Березня 2018, 17:02
Цікаво, а на скільки дорожчою для рекламодавця є політична реклама, якщо під нею заблокована процедура коментування, як це є під вчорашньою статтею Юлії Тимошенко про заборону приватизації української газотранспортної системи. Бо, якщо говорити по суті справи, то приватизація "труби" в період Януковича, коли росіяни в Україні приватизували все - від практично всіх нафтопереробних заводів до керівних посад силових міністерств та спецслужб, і тепер - це дві великих різниці. Передача у концесію європейцям українського газопроводу дасть можливість використовувати його за призначенням і отримувати гроші за транзит територією держави. Окрім того, транспортування газу у Європу Україною зв'язує руки Путіну для ведення повномасштабної війни, оскільки бойові дії з його боку - це руйнування цього транспортного потоку та не виконання зобов'язань. Саме для розчищення цієї проблеми, може хтось цього не знає, й будується Росією Північний потік -2, навколо якого нині стільки піни. А "Вартість такого ресурсу майже 300 мільярдів євро...", який має належати українському народу, як каже Юля, буде рівнятися цій цифрі тоді, коли "труба" жива і працює. А так це металолом та непосильний тягар на шию українцям, який потребує шалених грошей на утримання самої труби та інфраструктури навколо неї. Передача у концесію європейцям - це єдиний шлях порятунку цієї перлини, яка, найголовніше щодо транспортної артерії, сполучена з потужними українськими підземними природними газосховищами (СССР висмоктав звідти газ для потреб індустріалізації цієї країни - гіганта і забезпечував енергію майже всю цю країну до розробки сибірських покладів), і дає можливість акумулювати дешевий та надлишковий газ впродовж літа...
02 Березня 2018, 21:44
Скористаюсь іншим повідомленням щоб розповісти про брехню Юлі, оскільки, як зазначив Йо, вона вже поза критою на Камені. Юля бреше, бо так їй наказ путлін. Концесія і продаж, то є різні речі. Натомість концесія газопроводу дасть можливість залучити до його утримання закордонні інвестиції. А по-друге, чим більше буде учасників догляду за газогоном, тим меншою є ймовірність різного роду паралельних «потоків». Путлін зацікавлений у технічному зношенні мережі та її максимальної відокремленості від Європи.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром