Менше 30% «квартирних» злодіїв у Камінь-Каширському районі постає перед судом

07 Березня 2018, 19:59
3042

Щороку на Волині стається близько 3 тисяч пограбувань, пов’язаних з проникненням у житло чи іншу приватну власність. Однак, як показує практика, покарання згідно кримінального законодавства загрожує лише третині цих злодіїв. Решта справ до суду «не доходять».

Торік оголосили 730 підозр у вчиненні крадіжок з проникненням у житло, магазин, сховище чи іншу власність. Довели до завершення 1068 досудових розслідувань, а до суду передали 873 звернення з обвинувальними актами, – пише сайт Громадське.Волинь.

– За словами старшого оперуповноваженого з особливо важливих справ слідчого управління ГУ НП у Волинській області Володимира Войтовича, досудові розслідування, за якими звернення не передано до суду з обвинувальним актом – це, іншими словами, закриті справи.

Загальний відсоток доведення до суду справ про крадіжки з проникненням в області становить 30,7%.


Задля справедливості слід зауважити, що крадіжки, вчинені протягом звітного періоду, можуть бути «розкриті» і через кілька років. Проте, серед справ доведених до суду у 2017-ому, напевне, є й такі що стосуються пограбувань попередніх років.


За таких умов і рівня розкриття злочинів, пов’язаних з проникненням у житло та іншу приватну власність, крадії почуваються достатньо впевнено. 

Коментарі
07 Березня 2018, 23:46
Ну дуже цікаве повідомлення. Шкода, що джерело інформації не запитало Войтовича, Шпигу, а бодай Чиха – а чому так сумно в нас з розкриттям??? Шпига на оперативній справі є нуль, а ось Войтович та його близнюк Чих на це запитання мають відповідь. Щоб цю відповідь отримати треба йому розповісти те, що вони знають – усі злодії в руках мєнтів. Короче. Бере мєнт злодія. Оцінює і каже – мені від здобутого стільки, а собі решта. Злодій має «кришу» - мєнт має прибутки. Потім Шпига питає мєнта, бо його з Києва запитали, чого так кепсько з розкриттям? Мєнт питає – скільки має бути?. Шпига звонить до столиці, там думають і кажуть – стілько. Мєнт аналізує і здає всіх слабаків, - тих, хто мало приносить, на кого є повідомлення, або надто став бухати. Підводить під процент і дає матеріали в суд. В суді можуть виникнути свої запитання. Потім Шпига виходить на люди і каже, що в нього мало професійних слідчих, що вони перевантажені роботою, що їм мало платять. Але ніколи не каже, чому стільки дебелів ходить під ним, і як і під ким ходить він.
08 Березня 2018, 10:19
І що тут дивного,коли в Камені сам Антонюк покриває грабіжників.Ще один Антонюк в прокуратурі,а Антонючка суддя і тому той Антонюк напряму хабар вимагає з таким Бащуком бо знає ,що його відмажуть.Рука руку миє7 А Чих на все очі закриває...Ніхто нічого розкривати не збирається.
08 Березня 2018, 14:14
Або ще такий як Влад Приходько цей то все рішає любі справи закриває приходиш заяву пишеш а він каже пиши не пиши ми всеодно цю справу закриєм Чихові занесе ще якіх пару рублів тай той підпише що справа вирішена і закрита. Менти ванючі коли вже будуть нармальні менти в К К які будуть за законом а не як ним хочеться а Якщо так не буде то будуть керувати люди а не менти
08 Березня 2018, 16:47
У кожному дописі Чих. Вправний дядько мабуть, раз його так рекламують. Переглянувши написане Читачем про систему Шпига-Чих-Київ, складається враження, що робота в поліції та перебування в якомусь організованому злочинному угрупуванні - це одне і теж. Відрізняться лише рівнем креативу, -в першому випадку він є, в другому - дуже рідко. Щось не так мабуть у тій поліції...
10 Березня 2018, 17:23
7777 якщо прийдуть нормальні менти то ти перший і сядеш
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром