У Камені-Каширському відбудеться презентація підліткового роману-фентезі «Айхо» Орести Осійчук

11 Березня 2018, 18:50
4333

У Камені-Каширському презентують підлітковий роман-фентезі «Айхо, або Подорож до початку».

Чарівний світ відкриє письменниця Ореста Осійчук.

Захід відбудеться 13 березня, об 11:30, у районному будинку культури.

 «Айхо, або Подорож до початку» – це перша книга циклу романів, яка вийшла друком у видавництві «Синя папка» 2017 року. Роман уже полюбили як юні читачі, так і їх батьки. Це книга про підлітка, який переживає безліч фантастичних пригод, емоційних переживань та здобуває безцінний життєвий досвід.

Айхо – несміливий, провінційний хлопчина, який живе зі своїм дідусем Радо на околиці поселення в чудернацькому лісовому будиночку. Але прихід непроханого гостя руйнує розмірене життя малого, примушує його розлучитись із дідусем. Айхо опиняється наодинці зі Світом повним небезпек і підступів, у якому вирує запекла боротьба Храмів Темних із Орденом Геліонатів. Долаючи смертельні перепони, Айхо швидко дорослішає й розуміє, що сильною людину робить не тільки меч у руці, а й добре серце у грудях.

«Персонаж Айхо – рушійна сила в моєму житті. Саме він змусив мене повірити у власні сили. Моя книга «Айхо, або Подорож до початку» спонукає ніколи не переставати мріяти. Це історія, в якій кожен може знайти щось своє», – каже письменниця Ореста Осійчук.

У самій книжці на вас чатують загадки, пригодницькі перепитії, в які ви потрапляєте з Айхо та його друзями. Нудьгувати під час читання точно не доведеться! Однією з характерних особливостей книги є зображення: кожне з них було зліплене з пластиліну та глини анімаційною студією «Імаго».

Презентація відбудеться у форматі гри, діалогу та гадань. Під час заходу можна буде придбати книгу та отримати автограф.

 


 

Коментарі
12 Березня 2018, 08:59
Магічні читання і гадання? Це ж виходить, що якісь " цигани" без мого відома приїдуть дітям голову морочити? Шарлатани, бо дітям гадання протипоказане, вони ще психологічно не готові до таких зомбувань...
12 Березня 2018, 10:39
чергова компіляція Гаррі Поттера або російської Тані Дроттер, чи як там. На теренах нашого простору від Буратіно та Чарівника Смарагдового міста, до теперішнього часу діткам буздумно переказують чужі казки, забивають юні макітри своїм дух(р)ом. Рекомендую дітям читати оригінальну світову класику, а юним авторкам, звернутись до актуальних тем сучасності або історичної спадщини великого українського народу, хоча на цьому такого бобла не заробиш.
12 Березня 2018, 10:55
Біблія вчить що це гріх і мерзість перед Богом!Ми християни і давайте не допустимо щоб у нашому місті, наших дітей навчали таким безбожним речам!<br/>«Нехай не знайдеться між тобою такий, хто переводить свого сина чи дочку свою через огонь, хто ворожить ворожбу, хто ворожить по хмарах, і хто ворожить по птахах, і хто чарівник, і хто чорнокнижник, і хто викликає духа померлого та духа віщого, і хто питає померлих. Бо гидота для Господа кожен, хто чинить таке, і через ті гидоти Господь, Бог твій, виганяє їх перед тобою.»<br/>‭‭Повторення Закону‬ ‭18:10-12‬ ‭
12 Березня 2018, 11:58
Ще ж і дата обрана не випадкова - 13 числа, о 11-30/1.13.0 і т.д. У всякому випадку посередництво органів освіти у цьому дійстві недопустиме, хочуть батьки, якщо не мають голови, нехай вирішують - чи вартує вести туди дітей, чи ні...
12 Березня 2018, 12:06
Жах!!! Дітям калічитити психіку, потім психічні розлади, безсоння, невизначені діагнози хвороб, безпричинні страхи... і т. д., а головне це гріх перед Богом, так написано в Біблії!
12 Березня 2018, 13:21
Більшої магії та казкових чудес ніж в церковних фоліантах зустріти важко. От що ламає світогляд та калічить дітей так то попівські та сектантські байки.
12 Березня 2018, 13:39
Через такі заходи ми наводимо Божий гнів на наше місто ! Люди задумайтесь, це дуже серйозно, це справа з силами зла а не просто іграшки! Кожен повинен розуміти що духовний світ реальний і йде боротьба за душі людей, не дозволяйте дияволу обманути вас. Краще вести дітей до церкви, де їх навчать любити Бога і ближнього!
12 Березня 2018, 16:48
Друзі, а, можливо, ми даремно ламаємо списи та робимо безплатну PR - кампанію нашій землячці, молодій поліській письменниці, що спеціалізується на дитячій творчості і робить свої перші кроки в модній нині царині - фентезі. А &quot;магічні читання та гадання&quot;, навколо яких весь цей сир-бор на сайті, лишень невдала реклама автора цього інформаційного повідомлення, зокрема у самому його заголовку. У всякому випадку, у її стрічці на фейсбуці зареєстрована купа нормальних френдів, там нема жодної оккультності та інших збочень, притаманних несповна впевнених у собі людей. Скоріше всього, авторка у такий чумацько - подвижницький спосіб на теренах області просуває своє творіння - книгу &quot;Айхо&quot; до свого маленького читача, що ще не зіпсутий телебаченням, політичним шуллерством та іншими &quot;принадами&quot; нашого дорослого життя. Я це пишу тому, аби ми кидалися у крайнощі - заборонимо дитячу книжку і затиснемо їх змалку у церковні &quot;скрєпи&quot;, що густо перемішані з політикою та імперськими амбіціями однієї з конфесій. Якщо Волинська обласна бібліотека для юнацтва у грудні минулого року проводила зустріч з цією ж авторкою - Орестою Осійчук - і Полтва не потекла у зворотному напрямку, то й Цир собі мирно тектиме у Турію. Ясна річ, що магія та гадання для ще не зміцнівших дитячих душ є шкідливі, а автори заголовку цієї статті не зовсім далекоглядні, тому давайте не будемо більше шукати &quot;відьми у чорній кімнаті&quot;, тим більше, якщо її як і чорного кота там нема! Морально-психологічний бік цієї зустрічі з дітьми віддамо на совість організаторам з району та на вирішення батьків цих дітей. А молодій письменниці побажаємо успіхів у та вдумливого підходу до своєї творчості, особливо у частині її рекламної складової... )) І нам, у свою чергу, в обороні моральних цінностей громади пасувало б не скотитися у середньовіччя з його закостенілістю та різного роду &quot;інквізиціями&quot;. Діти, почасти більше знають всіляких штучок від вічно заклопотаних господаркою батьків, добре що хоч не читають наших &quot;дорослих&quot; коментарів на різних сайтах )))
12 Березня 2018, 16:52
Що ви пишете, люди! Прочитайте більше, аніж заголовок. Ви хочете, щоб Ваші діти росли темними і зачуханими, і нічого не знали, не розвивалися!<br/>Хороша, напевно, книга і нарешті хоч якийсь автор до нас приїхав.
12 Березня 2018, 16:53
Лихий поплутав! )) Слід читати&quot; ..., аби ми НЕ кидалися у крайнощі -...&quot;
12 Березня 2018, 17:22
Злісним критикам раджу перед тим як щось коментувати, як мінімум прочитати до кінця публікацію, а ліпше хоча б коротко ознайомитись з книгою. Я читав книгу сам, перед тим як дати читати синові, зараз читаємо разом. Книга надзвичайно захоплююча, цікава. Ніякого копіювання Гарі Поттера там нема, але є багато корисного для дітей. Дружба, вірність, відданість, чесність і самопожертва заради близьких - це саме те що пропагується в книзі. Читайте більше, буде більше світла. Класика це добре, але не забувайте що й класики колись були сучасниками і з чогось починали. Про заробляння бабла, то взагалі насмішили, жартуйте ще так, смішно )) Книга цікава, захоплює з перших сторінок, раджу почитати.
12 Березня 2018, 17:40
Любі друзі, перед тим як кидатися в бункери від Божого гніву, почитайте сам анонс. Дуже шкода, вас засмучувати і розчаровувати, але це дуже хороша книга про пригоди хлопчика Айхо, який вчиться бути другом і захисником. А гадання - це звичайнісіньке &quot;назви рядок в книжці, почитаємо, що там&quot;. <br/>І цю книжку читають діти і в Луцьку, і в Львові, і в багатьох інших містах, але, певно, не в Камені-Каширському.
12 Березня 2018, 19:07
Гари Потера також читають і в Луцьку і уЛьвові це не здорові книги які руйнують дитячу психику.<br/>Батьки бережіть своїх дітей від таких книжок.
12 Березня 2018, 19:19
1. О, змінили назву повідомлення і вже нема ніякої магії та ворожіння на кавовій гущі! <br/><br/>2. І, принагідно, про коментар о 17:07 12.03.2018, адресований Адекватному. Діти, бережіть своїх батьків від телевізора-зомбоящика, читайте книжки, які читає весь світ і найбільше захоплюється Гаррі Потером. Щоправда ви вже не зможете зрозуміти &quot;русскій мір&quot;, а він (мір) та його адепти цього якраз найбільше й бояться! ))
12 Березня 2018, 19:20
Ну і жесть. А ми ще дивуємось, як в Середньовіччі могли спалювати жінок на кострах! Про українську дитячу сатанинську літературу чую вперше. Камінь своїм мракобіссям серйозно здивував.
12 Березня 2018, 19:22
Ну і жесть. А ми ще дивуємось, як в Середньовіччі могли спалювати жінок на кострах! Про українську дитячу сатанинську літературу чую вперше. Камінь своїм мракобіссям серйоз8но здивував.
12 Березня 2018, 20:54
Спалювали не тільки жінок ніби відьом.<br/>Спалювали найпрогресивніших науковців і тим гальмували розвиток суспільства. Хто дасть на розвиток власної культури - не додасть на свічний заводик. Що не ясно?
12 Березня 2018, 21:44
Не хочу нікого засмучувати, але бога немає.
12 Березня 2018, 22:23
Як ляжеш на смертне ложе і усвідомиш що вже невстанеш то так не будеш говорити
12 Березня 2018, 22:39
Амінь, брате.
13 Березня 2018, 20:58
Дорогі камінькаширці, дякую усім, хто сьогодні прийшов на презентацію
13 Березня 2018, 21:04
Дорогі камінькаширці, ви - прекрасні! Дякую усім, хто сьогодні прийшов на презентацію! Дякую за ваші усмішки, увагу, за вашу енергетику! Друзі, давайте чути один одного, принаймні, намагатися почути. Щастя всім! З повагою - Ореста Осійчук
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024