Для дітей-переселенців у Камені-Каширському провели майстер-клас

12 Березня 2018, 10:11
2178

Камінь-Каширський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організував для дітей-переселенців екскурсію у районний краєзнавчий музей та майстер-клас із виготовлення букетів для мам, бабусь, сестричок.

Про це повідомляє соціальна служба.

Діти, що приїхали до нас із зони АТО, пережили безліч різних стресових ситуацій. Як і дорослі, більшість дітей справляються з численними стресами, пов’язаними з положенням переселенця. Проте часом їхня дитяча психіка таки травмується, адже ці діти втрачають свій будинок, майно, іграшки, знайоме оточення, звичний образ повсякденного життя.

Саме з ініціативи Камінь-Каширського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з метою створення умов для соціальної інтеграції та соціального забезпечення внутрішньо переміщених сімей та дітей, привернення їх уваги до історії та традицій краю відбувся захід для дітей із сімей вимушених переселенців з Донецької та Луганської областей, які проживають на території Камінь-Каширського району.

Група школярів молодшого й середнього шкільного віку побувала у Камінь-Каширському районному краєзнавчому музеї. Тут школярі ознайомились із експозиціями природничої тематики, оглянули експонати, що демонструють життя та побут полісян в минулі часи, сучасні ремесла майстрів краю.

У районній дитячій бібліотеці для дітей був проведений майстер-клас по виготовленню солодких квітів. Для них також оргагнізували чаювання від чого вони отримали масу задоволення.

А ще подарунок діти отримали канцтовари.

 







 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024