Дружина загиблого волонтера, яку врятували після аварії на Сарненщині, подякувала лікарям

30 Травня 2023, 10:43
Сарненська лікарня 3251
Сарненська лікарня

У Сарненському районі, внаслідок аварії, яка трапилася 20 травня, загинув військовий, який нещодавно звільнився з полону. Його дружину з травмами доставили до КНП «Сарненська ЦРЛ». Жінка дякує сарненським лікарям за врятоване життя.

Про це повідомляють на сторінці КНП «Сарненська ЦРЛ».

Нагадаємо, що 20 травня сталася аварія на трасі Ковель — Київ, у якій загинув Іван Сидорук – учасник АТО, учасник бойових дій, полонений та волонтер. Він віз бусом автівку своїм побратимам на Схід, однак водій автомобіля «Mazda 6», 61-річний житель селища Рафалівка під час маневру обгону виїхав на зустрічну та допустив зіткнення.

Чоловік загинув відразу, а його дружину доставили до лікарні.

«Мені Бог життя врятував. Бригада екстреної медичної допомоги доправила мене ( щиро дякую їм за це) у вкрай важкому стані у Сарненську районну лікарню. Хочу висловити величезну людську вдячність усім і кожному, хто боровся за моє життя і здоров'я, і ми перемогли. Низький уклін завідувачу хірургічним відділенням Романюку Ярославу Романовичу та всьому його колективу, а також завідувачам та лікарям відділення анестезіології та реанімації за професіоналізм, вірність клятві Гіппократа і велике людське серце. Міцного вам всім здоров'я! Нехай Господь береже ваші сім'ї, усміхається з неба, радіючи вашим успіхам і щасливим моментам життя. Велика вдячність генеральному директору лікарні Нестеренку Олександру Леонтійовичу за турботу, підтримку, допомогу. Успіхів і перемог йому в особистому житті, а всім нам – перемоги і миру в Україні. З повагою і вдячністю – Світлана Сидорук ( Волинь, Камінь - Каширський район, с. Карасин)», - йдеться у повідомленні.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024