Голова Камніь-Каширської РДА відповідатиме на запитання у прямому ефірі у Facebook

14 Березня 2018, 13:33
3173

У п’ятницю, 16 березня, у рамках програми «Волинь: акценти», що вийде на офіційній сторінці Волинської облдержадміністрації у Фейсбук, обговорюватимуть розвиток Камінь-Каширського району, зокрема, пріоритетні напрямки роботи упродовж поточного року.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Про те, чи створять у районі першу об’єднану територіальну громаду, будівництво яких освітніх закладів розпочнуть уже цьогоріч, які автошляхи ремонтуватимуть уже з настанням погожих днів, – про це та багато іншого розмова із гостем студії – головою Камінь-Каширської районної державної адміністрації Валерієм Дунайчуком.

У форматі «наживо» розмова розпочнеться о 12:00 на офіційній сторінці облдержадміністрації. 

Запитання до Валерія Савовича глядачі зможуть залишити у відкритому діалозі прямої трансляції.


 

 

Коментарі
14 Березня 2018, 16:37
"обговорюватимуть розвиток Камінь-Каширського району": про який розвиток К-К. можна говорити якщо ні одного ОТГ в районі до цього часу не створено. Ця розмова глухого з німим. Розвиток району це з минулого. У цьому випадку можна говорити тільки про розвиток громад, а не скільки квадратних метрів стелі зшліфовано у тій чи іншій школі так і не представивши до цього часу згідно Закону фінансові звіти хоч би по одній школі району. Чомусь в інтернеті повно якщо не навалом фінансові звіти шкіл по усій Україні тільки в К-Каширському районі це табу. То про що можна говорити з головою РДА у такому разі?
14 Березня 2018, 16:54
"Представники цієї професії також мають виконувати вказівки та завдання своїх керівників, навіть, коли вони інколи суперечать власним переконанням.": так говорить голова РДА про журналістів місцевої газети "Полісся" оскільки думається, що про інших журналістів інших видань ЗМІ навіть неможливо припустити.
14 Березня 2018, 17:20
Панораму Ковеля до фото Дунайчука причепили. Що фото Каменя не знайшлося?
14 Березня 2018, 18:40
Всі ці запитання і відповіді вже не мають суттєвого значення, оскільки до Великодня а то і раніше піде на підвищення наш відомий земляк, а за ним, звісно, рано чи пізно підуть і його ставленики - "передовики" з мобілізації, децентралізації та реформування в області. Тому, Іване, можливо ковельчани щось знають, що підсунули Валерію Саввовичу таке тло ))
15 Березня 2018, 14:43
Немає нічого вічного під небом. Навіть якщо це небо Камінь-Каширського району. Кого тільки не було при владі в районі. Але всі, що були, були пристосуванцями не до потреб народних, а до потреб й навіть забаганок вищого щодо них начальства. І так було і так ще буде, доки народні маси району, які так і не вийшли за межі психології електорату, не почнуть себе поважати та обирати до органів представницької влади не політичних симулянтів: «свободівців, батьківців, укропівців» та інше, а людей мислячих. Сьогодні можна повісити замки на всіх радах, доручивши та уповноваживши їх голів приймати сесійні рішення, і нічого не зміниться. Ані в гіршу, ані кращу сторону. Сьогодні усіх районних чиновників можна відправити у довгострокову неоплачувану відпустку, усі технічні служби під єднати до одного кабінету в Луцьку, й все відбуватиметься так само, як і зараз. Тобто триватиме безлад і занепад. Народ не постраждає, бо він звик виживати самостійно. Постраждають звільнені, бо не матимуть доступу до нетрудових прибутків. А ось, що б район став оживати, потрібні розумні голови, не пов’язані з місцевими «сім’ями», не обтяжені «шашличними» звичками.
15 Березня 2018, 17:29
Ну, не треба вже так узагальнювати, що можна "усіх районних чиновників можна відправити у довгострокову неоплачувану відпустку, усі технічні служби під єднати до одного кабінету в Луцьку, й все відбуватиметься так само, як і зараз." А хто квіти буде покладати надцять разів на рік до різних пам'ятних знаків, обелісків та могил? Хто підписуватиме та вручатиме грамоти для переможців "невідомо чого"? Хто, врешті, виголосить не зовсім лаконічний, але приємний для керівників тост вже у вужчому товаристві після закінчення урочистої частини? Не лишайте останніх радощів наших людей у районі і місті, бо ще почують десь там у Києві та прислухаються до "просьб трудящихся" і блогерів - і як тоді жити посполитим? До кого піти з жалобою і жАлобою на сусіда? Та й, врешті, не танцював нинішній голова чечітку на столі у "Вероніці", як один його колега ще за бджолиного начальства, тому - най ся діє воля божа...
18 Березня 2018, 10:33
"І так було і так ще буде, доки народні маси району, які так і не вийшли за межі психології електорату, не почнуть себе поважати та обирати до органів представницької влади не політичних симулянтів: «свободівців, батьківців, укропівців» та інше, а людей мислячих. " - наскільки усім нам відомо , ані голова представницької влади Віктор Сус , голова РДА Валерій Дунайчук , начальник відділу освіти Віктор Пась та багато інших районних начальників-держслужбовців не належать ні до "свободівців" , ані до "батьківців" чи "укропівців" . Якраз вони і є політичними симулянтами від неіснуючої БПП-Солідарність . Чому ж про них промовчав ,вумніку?
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром