ФАП у селі Раків Ліс планують реконструювати під амбулаторію загальної практики

15 Березня 2018, 09:30
3504
У середу, 14 березня, районна робоча група з координації реалізації субпроекту Світового банку «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області» провела засідання, яке відбулося під керівництвом голови райдержадміністрації Валерія Дунайчука.

Члени робочої групи працювали над формуванням переліку об’єктів третього етапу компоненту «Реконструкція/капітальний ремонт приміщень під амбулаторії загальної практики – сімейної медицини», – повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

– Цього тижня в облдержадміністрацію необхідно подати перелік об’єктів, де за всіма показниками доцільно здійснити реконструкцію/капітальний ремонт у рамках реалізації Субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим на хвороби системи кровообігу у Волинській області» Проекту Світового Банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей», – пояснив головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги Ігор Соловей.

 – До відбору таких об’єктів ми повинні підходити досить скрупульозно. Подаючи заявку на об’єкт, на базі якого буде здійснюватися реконструкція або капітальний ремонт, варто обгрунтувати необхідність появи закладу такого типу у визначеному населеному пункті, – зауважив керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук.

Так, враховуючи відповідні критерії та показники, наразі учасники засідання визначилися із одним об’єктом – реконструкція фельдшерсько-акушерського пункту в селі Раків Ліс під амбулаторію загальної практики – сімейної медицини.

 



 

 

 

 

Коментарі
15 Березня 2018, 14:33
"Вдосконалення медичної допомоги хворим на хвороби системи кровообігу у Волинській області": о так системи кровообігу у Нас в К-Кащирську потребують вдосконалення це точно. Не даю гарантії про те, що Раків-Ліс цього потребує оскільки буквально за три кілометра від ФАП стоїть ціла районна лікарня яка сама потребує багато чого. Але все ж таки чому Раків-Ліс вибрали для цього я не розумію. Про те про інше. Центральна районна лікарня ЇЇ інтенсивна частина яка розташована за Поліклінікою повинна мати якийсь зв"язок з тією частиною що у НИх називається:"приміщенням медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу". Якщо Ви коли-небуть бачили то хворих з інтенсивної частини Поліклініки несуть на ношах, везуть каталкою як вже кому до вподоби до будівлі допомоги хворим з хворобами ситеми кровообігу. Але ж ні ще перед тим як нести чи вести хворих по морозу, слякоті та спеці Їх ще буквально зносять з майже третього поверху на ношах по східцях. Такої наруги над хворими ще інколи можна подумати. Питається скільки і до якої пори хворих будуть таскати на своїх плечах медичний персонал поліклініки або рідні громадян які потребують допомоги. Принаймі якщо не можна сьогодні з"єднати якимсь чином дві чи три частини будівель то поставте в інтенсивну частину Поліклініки ЛІФТ щоб це було як в людей. Здається під цю програму яка називається:"Вдосконалення медичної допомоги хворим на хвороби системи кровообігу у Волинській області" можна знайти кошти на ЛІФТ щоб громадяни відчували що про Них турбуються, а інакше скільки не вдосконалюй все-рівно будете нести хворих на свох плечах туди і назад в інтенсивну частину поліклініки й Вам нічого не допоможе відчувати себе захищеними.
15 Березня 2018, 23:36
Правильно.Дуже правильно!!1
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром