У Камені-Каширському відбувся фестиваль з акробатики

15 Березня 2018, 11:07
3712

У місті Камені-Каширському в спортивному залі місцевого ВПУ втретє відбувся фестиваль зі спортивної акробатики, який організував Камінь-Каширський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 

У святі взяло участь 32 учасники віком від 6 до 13 років. 

Вболівали та підтримували юних акробатів близько сотні глядачів.

З вітальними словами виступили міський голова Василь Іванович Бондар та директор міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»  Сергій Іванович Панасюк. Вони побажали юним спортсменам наснаги, гарного настрою і вдосконалення майстерності, – повідомляє Волинський обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх"


 


 

1

1



 

Поруч із загальними фізичними навиками судді визначали кращих в пластиці, гнучкості, спритності та майстерності. Найкращі результати показали: 
Юлія Хомич, Софія Гелич, Анастасія та Маргарита Бучарови, Ангеліна Шептур, Вікторія Пермякова, Тетяна Яковська та Дарина Луцик

По завершенню «Свята грації» директор міського центру Сергій Панасюк наголосив, що всі дітки, які взяли участь у фестивалі заслуговують відзнаки, адже постійна робота над своїми фізичними якостями, основами техніки та насичений тренувальний процес дає свої позитивні результати. 





1

1

1



Учасники фестивалю були нагороджені особистими дипломами, медалями та статуетками у відповідних номінаціях: «Міс пластика», «Міс гнучкість», «Міс спритність», «Міс витривалість», «Міс швидкість», «Міс фізична сила» та інші. 

Батьки та глядачі щиро дякували організаторам за гарно проведене спортивне дійство. 

Варто відзначити тренера та викладача фізичного виховання, чуйного наставника  Надію Геннадіївну Гунчак, яка надихає діток до занять спортом та подальшого спортивного удосконалення.

До речі, подібні спортивно-масові заходи є результатом проведеної цілеспрямованої роботи Камінь-Каширським міським центром ФЗН «Спорт для всіх» у сфері залучення підростаючого покоління до занять фізичною культурою і спортом та проходять за постійної фінансової підтримки Камінь-Каширської міської ради.

1

1

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024