Підозрілий предмет, пожежа, порятунок потерпілого: що відбувалося у лісгоспі

16 Березня 2018, 16:24
5425 Джерело: kamadm.gov.ua

У п'ятницю, 16 березня, на базі ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс» відбулися показові спеціальні об’єктові навчання на тему «Дії органів управління та сил цивільного захисту при виникненні можливих надзвичайних ситуацій».

До участі залучалися члени комісії з питань надзвичайних ситуацій, евакуаційної комісії, штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій, формування цивільного захисту, працівники зазначеного вище підприємства, – повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Серед присутніх також – завідувач Ковельського навчально-консультаційного пункту навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Волинської області Володимир Ващук, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік, директор ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс» Олександр Грицай.




 

У рамках навчань відпрацювали умовні ввідні, які передбачають взаємодію усіх ланок системи цивільного захисту району. Зокрема, виявлення підозрілого предмету з характерними вибухонебезпечними ознаками, лісова пожежа, пожежа в деревообробному цеху, надання домедичної допомоги потерпілому.

– Це дуже добре, що організовуються навчання з метою попередження виникнення різного роду надзвичайних ситуацій, а також оперативного реагування при виникненні НС. Адже саме такі відпрацювання підсилюють готовність і спроможність підрозділів до відповідних дій, – ділиться враженнями перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік.














3


1






 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром