Звернення, під яким підписані стобихівці, користувач озера Забілля вважає сфабрикованим

21 Березня 2018, 13:22
2997

Сфабрикованим називає звернення жителів сіл Камінь-Каширського та Ковельського районів щодо ситуації довкола озера Забілля, розташованого у Ковельському районі користувач водойми Роман Івасишин.

З його слів, насправді селяни мають вільний доступ до озера, а підписи під зверненням сфальсифіковані, – повідомляє ІА «Волинські новини»

Нагадаємо, депутати облради  розглянули звернення жителів про те, що у них вимагають по 200 гривень за користування озером.

Користувач водойми, директор підприємства «Карпус» Роман Івасишин розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини, що місцеві жителі мають вільний цілодобовий доступ до водойми.

З його слів, останні конфлікти з місцевими жителями виникали приблизно два роки тому. У чотирьох селах є 5-6 жителів, які ловили там сітками «усе, що ловиться».

Раніше водойма починала заростати і за декілька років могла б зникнути, але користувач поглибив її. Отже, коли місцеві жителі побачили, що у водойму користувачі запустили рибу, з ними виник конфлікт.

Звернення, яке розглядали під час засідання комісії облради, на його думку, сфабриковане, і під ним насправді підписалися лише 5-6 осіб, решта підписів, мовляв, несправжні, а депутати облради мають свій інтерес.
Він наголошує, що водойма – найкраща в Україні для спортивної ловлі коропа. На ній проводяться чемпіонати області зі спортивної риболовлі. Зауважимо, торік збірна України стала чемпіоном світу з ловлі коропа.

 

2

 

 

Коментарі
21 Березня 2018, 18:18
так так не вмагав)) хах) повикопуйте собі стави та робіть з ними що завгодно. задовбали ті орендатори! Раз підняли шум значить в тому є якісь конфліктні питання
21 Березня 2018, 20:57
Я був на цій водоймі, гарне місце для риболовлі! За певну плату можна зручно порибалити. Наш народ обнаглів до ручки, хочуть мусорити і не прибирати. Дай волю, то електровудками і сітками все живе повибивають. Далеко ходити не треба! Подивіться, що робиться на берегах громадського Озюрка. Про тамтешні рибні запаси - взагалі мовчу.
22 Березня 2018, 22:44
Ех, та в Озюрку в 50-х роках 20 століття водилися вугрі, але вимочування конопель призвело до їх зникнення, а ще синьо-зелені водорості з тієї приблизно пори.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024