Камінь-каширські туристи – в числі переможців обласних змагнь

24 Березня 2018, 14:19
2564

Відбулись відкриті змагання Кубку області серед юнаків з пішохідного туризму в закритих приміщеннях, організовані обласним Центром туризму, спорту та екскурсій та Ківерцівською станцією юних туристів.

Це традиційні змагання для школярів, які щороку відбуваються в приміщеннях закладів освіти в різних регіонах області у холодну пору року. Цього разу місцем проведення заходу стала загальноосвітня школа I-IIIступенів № 4 міста Ківерці, – повідомляє Центр туризму, спорту та екскурсій управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА.

Участь у них взяло понад 150 юних туристів, а серед них камінь-каширські.



 

Згідно програми змагань організатори підготували для учасників дві дистанції у спортивній залі школи. 13 команд змагались на дистанції ІІ класу і 8 команди – на дистанції ІІІ класу.

Туристська «Смуга перешкод» складалась з різних підйомів, спусків, навісних та крутопохилих переправ, траверсу умовного схилу, рух по жердинах, в’язання туристських вузлів.

У напруженій боротьбі за першість перемогу в загальному заліку на дистанції ІІ класу здобули господарі змагань - команда Ківерцівської СЮТур – 2, ІІ місце посіли юні туристи Вишнівської  ОТГ Любомльського р-ну і ІІІ місце у команди Камінь-Каширського району.



 

Паралельно відбувався відкритий Кубок Ківерцівського району на дистанції «Смуга перешкод» ІІІ класу складності. У цьому виді перемога дісталась теж команді Ківерцівської СЮТур – 2, другими фінішували спортсмени ЗОШ с.Промінь Боратинської сільської ради, а замкнули трійку лідерів юні туристи з с.Раків Ліс Камінь-Каширського району.

Переможці та призери отримали грамоти управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації, відділу освіти Ківерцівської райдержадміністрації, дипломи обласного Центру туризму, спорту та екскурсій, кубки та медалі.


 

 

Коментарі
25 Березня 2018, 12:37
Поки ці освітні керівники проводять нікому непотрібні змагання із лазяння по шнурках , в росіїї діток вчать користуватись зброєю і стріляти .Позашкільна освіта в сьогоднішніх реаліях має мілітаризуватись , щоб потім не бігати в розпачі і не верещати :"Всьо прапало!"
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром