Пожежа, евакуація, надання медичної допомоги: що відбувалося у «будинку для престарілих»

23 Березня 2018, 14:17
2763

У четвер, 22 березня, працівники 8 ДПРЧ Управління ДСНС України у Волинській області провели гарнізонні тактико-спеціальні навчання на базі відділення стаціонарного догляду для постійного проживання Територіального центру соціального обслуговування у Камені-Каширському.

Про це повідомляє Камінь-Каширський РВ УДСНС України у Волинській області.

Так, рятувальники ліквідовували умовну пожежу, евакуювавши попередньо працівників та осіб похилого віку відділення, а також потерпілого, якого було доставлено до карети швидкої медичної допомоги.

На місці умовної пожежі працювали дві ланки газодимозахисної служби.

До проведення навчання залучалися дві пожежні автоцистерни пожежно-рятувальної частини, працівники Камінь-Каширського відділення Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, Камінь-Каширської структурної одиниці ПАТ «Волиньобленерго» та Камінь-Каширського відділення ПАТ «Волиньгаз».

Такі навчання підвищують професійні навички та злагодженні дії залучених служб району.

 

 
Коментарі
23 Березня 2018, 17:12
Наші доблесні рятувальники з кожним роком набувають ще кращого вміння у своїй роботі про те навіть на цьому фото можна побачити недопрацювання у цьому випадку. Наприклад, самотня мітла яка стоїть перед дверима могла б ось-ось запалатися від вогню, друга половина дверей яка не відкривається також не стимулює повній роботі при займанні вогнем у цьому приміщенні. В загальному можна поставити тверду четвірку або "задовільно" оскільки ніколи "добре" чи "відмінно" ніхто не ставить у цих випадках щоб не наврочити.
23 Березня 2018, 18:15
Цеж треба престарілих зайвий раз турбувати. Цікаво чи здорова людина хотілаб такого навчання.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39