У Камінь-Каширському дві вулиці відремонтують за понад 4 мільйони

22 Серпня 2023, 21:00
У місті Камінь-Каширський запланували відремонтувати вулиці Українська та Захисників України 1403
У місті Камінь-Каширський запланували відремонтувати вулиці Українська та Захисників України

У місті Камінь-Каширський запланували відремонтувати вулиці Українська та Захисників України. На поточні ремонти спрямують понад чотири мільйони гривень.

Тендери на роботи на сайті держзакупівель оголосило управління капітального будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства та комунального майна Камінь-Каширської міської ради.

Пропозиції учасників приймають до 11 серпня.

Очікувана вартість поточного ремонту вулиці Українська в місті становить 2,2 мільйона гривень, а вулиці Захисників України – 2,3 мільйона гривень.

Роботи на вулиці Українська передбачатимуть влаштування щебеневого покриття з напівпросочуванням бітумом, влаштування тонкошарового покриття, планування та укріплення узбіч, встановлення дорожніх знаків, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки.

А на вулиці Захисників України проведуть корчування пнів, влаштування щебеневого покриття з напівпросочуванням бітумом, облаштування тонкошарового покриття, планування та укріплення узбіч, влаштування дощоприймальної каналізації, встановлення дорожніх знаків, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки.

Роботи планують здійснити в період із 21 серпня 2023 року до 31 грудня 2024-го. Гарантія на виконані ремонти становитиме три роки.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024