«Їду за Героїв рідної землі»: на Камінь-Каширщині відбувся велопробіг пам'яті загиблих захисників

30 Серпня 2023, 17:00
Задля вшанування пам'яті полеглих воїнів Камінь-Каширської громади сьогодні відбувся велопробіг «Їду за Героїв рідної землі». 639
Задля вшанування пам'яті полеглих воїнів Камінь-Каширської громади сьогодні відбувся велопробіг «Їду за Героїв рідної землі».

Задля вшанування пам'яті полеглих воїнів Камінь-Каширської громади сьогодні відбувся велопробіг «Їду за Героїв рідної землі».

Про це повідомили в Камінь-Каширській міській раді.

Спека не стала на заваді 22 велосипедистам, які о 9:00 ранку зібралися біля адмінбудівлі міста, щоб віддати шану загиблим воїнам.

Активісти вирушили за маршрутом: вулиця Шевченка – провулок Шевченка – село Грудки – село Видерта і у зворотному напрямку.

«Ніколи з нашої пам'яті не стерти подвиги Героїв, які не побоялися взяти до рук зброю та відважно захищали свою країну у боротьбі з окупантами. Молоді й сповнені сил та енергії хлопці склали життя, щоб наше небо було мирним, а майбутнє щасливим та вільним. Велопробіг сьогодні об'єднав жителів громади, які щиро вболівають за рідну країну та шанують полеглих Захисників. Дякую за єдність, яка наближає нас до такої бажаної і дуже потрібної Перемоги. Тішить, що наш бойовий дух не похитнути. Нехай кожен український солдат, який загинув у боротьбі з окупантами, знайде спокій у Царстві Небесному. Слава Україні! Героям Слава!» – сказав міський голова Віктор Пась, який також долучився до велопробігу.

Читати ще: У Камені-Каширському освятили Алею Слави Героїв

Підтримала спортивне дійство і мама загиблого Захисника Станіслава Солов'я. Валентина Василівна подякувала організаторам за проведений захід.

У селі Видерта учасники велопробігу відвідали місцеве кладовище та поклали квіти на могили загиблих воїнів.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024