У Володимирі відбулося урочисте відкриття Обласного фестивалю фізичної культури та спорту

11 Вересня 2023, 12:32
Обласний фестиваль фізичної культури та спорту ФОТО
Обласний фестиваль фізичної культури та спорту

Обласний фестиваль фізичної культури та спорту відбувся у місті Володимир. На заході відбулися змагання з 9 видів спорту: парковий волейбол, перетягування линви, змагання «Мама, тато, я - спортивна сім'я», «Козацькі розваги», шашки, гирьовий спорт, дартс, боча, риболовля.

Спортивні змагання проходиили протягом двох днів з 9 по 10 вересня на базі стадіону «Олімп», а також на спортивному полі ліцею 2 і на ставку у селі Суходоли. Про це пишуть на сторінці Володимирської міської ради.

Урочисте відкриття фестивалю відбулося 9 вересня. У відкритті взяли участь 350 спортсменів з 15 міських та селищних громад Волині. На початку дійства усі учасники пройшли урочистою ходою під марш у виконанні військового оркестру 14-ї ОМБр.

З нагоди Дня фізичної культури та спорту голова Володимир-Волинської громади Ігор Пальонка вручив подяки: Ілоні Авдійчук – тренеру з художньої гімнастики гімнастики ДЮСШ ім. О. Зінкевича, Ірині Власенко – інструктору-методисту ВМЦФЗН «Спорт для всіх», Леоніду Каркушевському – тренеру-викладачу з боротьби вільної ДЮСШ, Вірі Кондисюк – тренеру-викладачу з баскетболу ДЮСШ, Віктору Смичуку – тренеру-викладачу з боксу ДЮСШ, Валентині Борусевич – спортивній активістці громади. З нагоди дня народження відзначили і члена збірної команди Володимир-Волинської громади у змаганнях з гри боча Сергія Чепкунова.

Голова Волинської обласної ради Григорій Недопад та директор Департаменту культури, молоді та спорту Волинської ОДА Олександр Хвіщук під час відкриття фестивалю звернулись з вітальним словом до учасників.

На території стадіону також працював фудкорт, де місцеві заклади харчування готували смаколики.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024