Камінь-Каширський район чепурять до Великодня

06 Квітня 2018, 12:39
Весняне прибирання 3103
Весняне прибирання

Попри те, що весна довгий час не квапилася, ранній Великдень змушує якнайшвидше подбати про прибирання в населених пунктах району.

Відтак, жителі Камінь-Каширщини активно приводять у належний вигляд території, прилеглі до власних осель та місць роботи: прибирають сміття, обкопують і висаджують дерева та квіти. Одним словом, працюють не покладаючи рук, – повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

– Такі традиційні передсвяткові толоки сприяють підтриманню загальної чистоти в районі, про яку потрібно дбати протягом усього року. Окрім генерального прибирання власних домівок та подвір’їв, не забуваймо й про пам’ятні місця та місця відпочинку – вулиці, парки, береги річок, озер. Адже Камінь-Каширщина – наш великий дім і обов’язок кожного з нас піклуватись про порядок у ньому, – наголошує голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук.

Коментарі
06 Квітня 2018, 18:44
"Камінь-Каширщина – наш великий дім і обов’язок кожного з нас піклуватись про порядок у ньому": просто усією душею надіюся що це останні слова голови РДА й завтра чи позавтра піклуватися крім одного "хазяїна" який усім постановляє що і як у цьому домі будуть що найменше п"ять розбудованих на теренах Камінь-Каширського району ОТГ. Ми на порозі "великих звершень" коли кожний з розбудованих ОТГ на Камінь-Каширщині буде піклуватися за свою частину, а потім коли Ми організуємося будемо думати як Нам далі жити але без "хазяйського" слова коли і як піклуватися у цей непростий час оскільки тільки Нам знати коли піклуватися про себе.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром