Камінь-Каширський: як призовників відправляли на службу

11 Квітня 2018, 11:35
9032

На базі призовної дільниці Камінь-Каширського районного військового комісаріату сформована одна з перших команд призовників для відправки на строкову військову службу до лав Збройних сил України та інших військових формувань. 

Із такої нагоди у вівторок 10 квітня, відбулися урочисті збори за участі майбутніх захисників України, їхніх рідних, представників районної влади та духoвенства, – повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Новобранцям побажали легкої служби, міцного здоров’я, терпіння, мудрості військовий комісар Камінь-Каширського районного військового комісаріату Сергій Швачко, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік, керуючий справами районної ради Валерій Хитрик.

Благословив майбутніх воїнів настоятель Свято-Миколаївського храму Володимир Мицько.

– Ви зробили важливий у своєму житті крок до змужніння, загартування душі та тіла. Адже сильна армія – це сильна держава. Служіть з честю. Хай береже вас Всевишній, – наголосив священик.

 


3










 

Коментарі
12 Квітня 2018, 12:09
Оце так і собитіє аж 5 призовників з району йде на службу, і то ті які не зуміли відкупитись Там в воєнкоматі більше 20 служак сидить - ні хріна не роблять тільки бухають і на перекур,а зарплатня поверх 10 тисяч,то нехай укомплектовали з них роту і у військо
12 Квітня 2018, 18:56
Дембель звертаюсь до тебе незаглядай іншим в рот хочеш так заробляти іди ти в військомат .будеш міліонером
12 Квітня 2018, 23:06
Коли український священник сьогодні в піт і кров працює на благо Нашого війська інші невірні вже окопуються в центрі Камінь-Каширська. Я до того що священник Московського патріархату вже розтрубив що він гдесь вже завтра чи післязавтра буде копати фундамент під свою чергову церкву. Тому скільки Ви не відправили б сьогодні до українського війська Ви нічого від цього не матимете в плані обороноздатності держави оскільки сьогодні Ви відправили тільки п"ятьох але завтра Ви не відправите нікого оскільки боронити державу слід у першу чергу у своїх головах, а не на лінійці поставивши більш-менш притомних для цієї справи молодих людей.
13 Квітня 2018, 00:08
Чому у військових різної форми головні убори? Щодо застереження Каменя, то дійсно Стефан таке говорив.
14 Квітня 2018, 23:24
Влаштуватись на роботу у військомат,КОЛЯ, дуже проблематично- там одні своі, хлопці по 4 роки міцно тримаються своіх місць, фізкультурник там один працює-не вертається чогось назад в школу, прочергував сутки-двоє вдома,ще і пайок видають -щомісяця зарплатня - А для чого там 20 працюючих - я в щоці ,якихось 5 призовників-НЕ РОЗУМІЮ
15 Квітня 2018, 03:00
Щодо копання фундаменту Михалюками - це правда? Можливо Гунчик з Дунайчуком "на посошок", себто перед виходом за поріг виконавчої влади підмахнули якісь дозволи? Чому нічого не говориться публічно? Яка будова планується, що має постати на місці пам'ятки архітектури? Думаю, що мова йде про місце, де стояла українська Свято-Іллінська церква збудована задовго до приходу на Полісся російської влади та РПЦ...
15 Квітня 2018, 03:51
На мій погляд назвали купу непотрібних людей, окрім настоятеля Володимира, який дійсно Настоятель, краще назвали б майбутніх захистників.
15 Квітня 2018, 04:19
На рахунок церкви.В нас багато людей які ходять в УПЦ мп тому що вона блище по розташуваню, хоча переважна більшість в думках ходила б УПЦ КП, якби вона була в центрі міста. На мій розсуд має бути опитування мешканців міста кому надати ділянку під церкву( КП чи мп)
15 Квітня 2018, 04:43
На Великдень був 25-ти хвилинний монолог Степана, в якому він повідомив, що розпочне будувати церкву без дозволу. У лексиці широко використовувалися русизми і російські слова, тобто суржик. Натомість поліських діалектизмів було майже вжито, що трохи дивно, адже він ніби як поліщук.
15 Квітня 2018, 12:19
Злому01:19.15.04.2018<br/>Як в неділю на базар іти, то нічого, що дальше від центра міста, дальше і у ПТУ шкандибати. Більшість думкою ходила б УПЦ КП, але в реалі, коли не прийду на згарище в центрі міста, завжди співають &quot;Хрістос Воскрєсє&quot;. Тому до Степана УПЦ МП ходять &quot;прихожани&quot; , а до Володимира в УПЦ КП - &quot;вірні&quot;.
15 Квітня 2018, 13:33
Дорогі ДЕМБЕЛЬ І БИВШИЙ, КОЛЯ- підтримую))), я так розумію Ви у військоматі Нарнії служили з такими високими зарплатами, забезпеченням і відпочинком, можна до вас перевести?? Але ж до вас напевне тяжко потрапити, бо там одні &quot;свої&quot;, он еннт один пристроївся вже 4-и століття в ліс не повертається.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром