Камінь-Каширський: у День визволення району від нацистських загарбників вшанували пам’ять загиблих воїнів

16 Квітня 2018, 14:23
2524

У Камені-Каширському відбулася церемонія покладання квітів до пам’ятних місць часів Другої світової війни. 

Участь у ній взяли голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус, секретар міської ради Наталія Бащук, голова Камінь-Каширського районного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів Віталій Нестерук, голова районної ради ветеранів війни і праці Іван Грисюк, громадськість, – повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

16 квітня 1944 року Камінь-Каширщина була звільнена від нацистських загарбників.

Тож нині минає 74 роки, як закінчилося велике окупаційне лихо.

– Кожна річниця – це почуття гордості за мужність та героїзм наших земляків, а водночас невимовна гіркота і сум за тими, хто віддав своє життя за рідний край. Важко віднайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні. Саме такі подвиги стали взірцем для нинішніх захисників України, – говорить керівник виконавчої гілки влади в районі.

Учасники церемонії покладання вшанували пам’ять полеглих Героїв хвилиною мовчання.

 


 

 

Коментарі
16 Квітня 2018, 19:10
"16 квітня 1944 року Камінь-Каширщина була звільнена від нацистських загарбників": цю дату слід перенести на серпень коли воїни УПА звільняли Камінь-Каширський від німецьких загарбників і постановити у цей День, День міста як день його визволення.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024