На Камінь-Каширщині відбулися весняні змагання зі спортивного орієнтування

18 Квітня 2018, 09:17
7488

На березі озера Озюрко станція юних туристів організувала та провела районні особисто-командні змагання зі спортивного орієнтування на кубок імені Геннадія Яцуна.

У лісовому масиві урочища Лютне поблизу озера юні туристи орієнтувалися по оновленій карті, створеній працівниками СЮТур.

Отже учасники змагались у трьох вікових групах. З компасом і картою спортсмени долали кілометри у пошуках контрольних пунктів.



 

Дистанції були досить складні і передбачали застосування різних прийомів орієнтування на місцевості.

Успішному перебігу змагань сприяла дуже гарна і тепла сонячна погода, яка підвищила настрій спортсменів та нагадала про початок туристського сезону.

Приємно відзначити, що у масовому заході взяла участь рекордна кількість учасників – 420 спортсменів із 35 шкіл району. 



 

Переможці змагань визначались окремо по ЗОШ І-ІІІ ст., та ЗОШ І-ІІ ст.

Серед шкіл І-ІІІ ступенів перемогу вибороли учні села Раків Ліс (керівники: Карпік Сергій, Філюк Віктор), друге місце здобули спортсмени НВК №1 міста (керівники: Грицак Валентин, Гребенюк Юрій), третє – за командою НВК №2 міста (керівники: Кузьмич Людмила, Тищук Іван).

Серед шкіл І-ІІ ступенів кращі результати продемонстрували орієнтувальники села Мостище (керівники: Ханайчук Дмитро, Пась Оксана), друге місце зайняла команда села Рудка Червинська (керівник Штельмах Іванна), а бронзовими призерами стали спортсмени села Підбороччя (керівник Хлистік Богдан).

Високу спортивну майстерність і хороші результати продемонстрували також орієнтувальники шкіл сіл: Воєгоще, Підцир’я, Бузаки, Піщане, Оленине та Осівці.

Команди - переможці і призери були нагороджені кубками та грамотами відділу освіти, а три найкращі орієнтувальники у кожній групі отримали медалі та дипломи станції юних туристів. 

Всі учасники змагань отримали заряд бадьорості та гарного весняного настрою на початок туристського сезону.

Кращі спортсмени візьмуть участь у Чемпіонаті області зі спортивного орієнтування, який відбудеться 20-22 квітня в Любомльському районі районі.

 

Іван Тищук,

директор  СЮТур.

 



1







Коментарі
19 Квітня 2018, 01:42
Добре, що на світлинах не видно хлопа в синій маринарці та зі стильною борідкою типу Олексія Мозгового зі Сватового, що на Луганщині.
23 Квітня 2018, 10:41
&quot;Добре, що на світлинах не видно хлопа в синій маринарці та зі стильною борідкою&quot; - очевидно ,мається на увазі Сергій Панасюк , директор міського центру &quot;Спорт для всіх&quot; . А ці змагання проводились по лінії райвідділу освіти . <br/>А що ж такого поганого вам зробив Сергій Панасюк ,що не є бажаним для вас на цих світлинах ?
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024