Камінь-Каширський: для електрогазозварників провели ярмарку вакансій

20 Квітня 2018, 09:31
1655

У середу, 18 квітня, в рамках співпраці районної служби зайнятостіі з Центром кар’єри Камінь – Каширського ВПУ відбулася ярмарка вакансій для випускників за професією «електрогазозварник».

В заході взяли участь представники роботодавців 5 підприємств району, педагогічні працівники училища та спеціалісти служби зайнятості, - інформує провідний фахівець відділу надання соціальних послуг В.Магардичан.

Директор Камінь – Каширської районної філії  Лілія Дзямко сказала, що служба зайнятості сьогодні - це сервісна структура, яка не тільки виплачує допомогу по безробіттю і ставить на облік, а працює в першу чергу надаючи високоефективні послуги, тим хто шукає роботу і тим, хто потребує кваліфікованих працівників.

Під час ярмарки, всі хто шукають роботу, змогли поспілкуватися з роботодавцями,скористатися базою вакансій служби зайнятості не тільки району, а з усієї країни.

Учням головний інженер  ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс» В. Шептур та в.о. головного інженера ДП «Камінь-Каширське лісове господарство М. Козак, які розповіли про виробничі плани підприємств, соціальні умови на заводах та виплату заробітної плати.

Всі представники підприємств ознайомлювали слухачів зі своїми вакансіями, умовами праці, запрошували відвідати їх та наголошували, що їм потрібні  відповідальні фахівці.

Майстер групи В. Соловей сказав, що ярмарки вакансій – це шанс для учнів поспілкуватися з роботодавцями знайти роботу, а для роботодавців – підібрати кваліфікованих робітників.

 

 

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024