Дякуємо кожному та кожній за ваші благодіяння: у районному центрі привітали волонтерів

05 Грудня 2023, 12:55
Дякуємо кожному та кожній за ваші благодіяння: у районному центрі привітали волонтерів 237
Дякуємо кожному та кожній за ваші благодіяння: у районному центрі привітали волонтерів

Щороку 5 грудня відзначають Міжнародний день волонтера, тим самим вшановують працю людей, які не проходять повз біду інших. Як дістати, купити, привезти, передати, відремонтувати, організувати – вони щоденно знаходять відповіді на ці питання. Доброта не знає кордонів, - пише сайт РДА.

Тож сьогодні начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук спільно з міським головою Віктором Пасем і головою районної ради Віктором Сусом привітали активістів волонтерського руху зі святом і вручили символічні нагороди.

Розпочали тематичний захід із вшанування пам’яті загиблих Героїв.

«З перших днів війни ви за покликом серця стали надійним тилом. І зараз вас не спинити на шляху до перемоги. Продовжуєте зігрівати та підтримувати воїнів, підіймати їхній бойовий дух, допомагати цивільним, укріплювати кордон. Дякую за титанічну роботу, терпіння та небайдужість. Сила – в єдності. Ви робите світ кращим. Мала батьківщина та Україна пишаються вами. Почесні відзнаки вручили й від командування 100-ї окремої бригади Сил ТРО. Бережіть себе, наші невтомні волонтери! Дякуємо кожному та кожній за ваші благодіяння», - Ольга Ващук.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024