У ліцеї в Камені-Каширську до кінця року мають поремонтувати дах

12 Грудня 2023, 18:55
У ліцеї в Камені-Каширську до кінця року мають поремонтувати дах 588
У ліцеї в Камені-Каширську до кінця року мають поремонтувати дах

Покрівлю латали, щоб не капало зі стелі, а тепер проведуть суттєве оновлення з улаштуванням кроквяної системи, вогнезахистом дерев’яних конструкцій, встановленням вентиляційних каналів, блискавкозахисту.

Тендер на ремонт даху на міському ліцеї №1 ім. Євгена Шабліовського виграло підприємство «ДОФ Арбо» і вже, як розповідають в управлінні гуманітарної політики, приступило до роботи. Кошти на ремонт виділили із обласного бюджету – півтора мільйони гривень. Хоча вартість передбачуваних робіт має скласти 2 321 200 гривень, пише газета «Полісся».

«Решту, більше 800 тисяч гривень, зголосилася співфінансувати громада. Ремонт повинні завершити до кінця року», — зазначає керівник управління гуманітарної політики Камінь-Каширської міської ради. Дах на міському ліцеї також давно потребував капітального ремонту. Працівникам не раз доводилося латати його, аби не допустити протікання після дощів. Проводили і поетапне оновлення певних ділянок. Так, основну площу даху закладу відремонтували ще у 2012 році. А, зокрема у 2021 році на ремонт частини даху отримали кошти в рамках проєкту «Спроможна школа для кращих результатів». Тоді роботи обійшлися у 1,6 мільйона гривень. Тепер от площу, яка ще залишилася не реставрованою, оновлять за кошти обласного та міського бюджетів.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024