Третій місяць ПАТ “Волиньгаз” не продає населенню блакитне паливо

23 Квітня 2018, 14:37
1583

У селах на Волині, зокрема і на Камінь-Каширщині, люди більше двох місяців не можуть купити скраплений газ.

Про це повідомляють у прес-службі «Волиньгазу».

Зріджений газ люди використовують для комунально-побутових потреб, зокрема, приготування їжі.

Протягом лютого, березня та квітня 2018 року, з невідомих і незрозумілих причин, спеціалізований аукціон із продажу скрапленого газу для потреб населення не відбувся,  обсяги продукції, не закуплені.

Ресурсу для реалізації скрапленого газу населенню у ПАТ “Волиньгаз” не залишилось.

“Через те, що аукціон не відбувся,  “Волиньгаз” не має змоги придбати та організувати реалізацію  скрапленого газу для населення. Це призведе до того, що деякі громадяни  будуть змушені самостійно вирішувати проблему забезпечення скрапленим газом своїх господарств. Люди шукатимуть різні варіанти, як придбати скраплений газ на автомобільних газозаправних станціях, що категорично заборонено чинними нормативними документами. Такі порушення можуть призвести до нещасних випадків, фактично є загрозою для життя та здоров’я громадян”, - аналізує начальник  Волинського регіонального управління скрапленого газу ДП «Івано-Франківськгаз» Ігор Козачок.

Довідка:майже 90 тисяч волинян, які мешкають у селах, використовують скраплений газ у побуті. На Волині діють 4 об’єкти реалізації скрапленого газу: у м. Луцьку, який обслуговує Луцький, Ківерцівський, Рожищенський та Маневицький райони, у м. Ковель, який обслуговує Ковельський, Турійський, Камінь-Каширський, Ратнівський, Старовижівський та Любешівський райони, у м. Любомль, який обслуговує Любомльський та Шацький райони, у м. Горохів, який обслуговує Горохівський, Іваничівський, Володимир-Волинський, Локачинський райони.
 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024